inaktiv000 Skrevet 10. august 2003 Forfatter Skrevet 10. august 2003 Hmm den må ikke bli for fuktig :? Men det ble Peppes idag
Raggi Skrevet 11. august 2003 Skrevet 11. august 2003 Noen som vet hva forskjellen på risen de lager i kinasjapper og risen vi spiser her hjemme er? Synes kinasjapperisen er mye bedre dei bruker jasminris eller noke liknande?
inaktiv000 Skrevet 11. august 2003 Forfatter Skrevet 11. august 2003 jepp... det er nok det + saltingen
Raggi Skrevet 11. august 2003 Skrevet 11. august 2003 ka e da me deg og saltingen? alle salte vell risen sin når dei koker den? det står jo på pakningen at du ska ha i salt+ eventuel anna kryder du måtte føla for!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå