Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Faller for mykhet og farger i dette motivet. Du er tydelig klar over svakhetene selv, så mitt tips vil være å la det være slik det er uten å gjøre noe mer med det. Det fungerer jo rimelig greit ved normal betraktningsavstand i den størrelsen det er. Kan ikke se at en beskjæring for å plassere flua et annet sted i ruta vil ha noe for seg da svakhetene bare vil bli mer tydelig, og som sagt - det både fungerer og er pent slik det er.

Lenke til kommentar

Liker godt de duse fine tonene her:) Svakhetene er du jo selv helt klar over. Synes flua blir vel liten , og ville nok kuttet både over og under, ville også kuttet godt bak flua da det blir for mye luft i "gal" retning. Med alle disse forslagene ville jo "svakhetene" blitt ytterligere forsterket. Du får ta det med deg til neste forsøk Astrid:)

 

I beste ærlige mening.

Morten.

Lenke til kommentar

Jeg takker så mye for alle kommentarene! :)

Flere er inne på dette med utsnittet - jeg skulle også ønske mer luft foran flua, men det var desverre ikke noe å hente her. Ellers føler jeg for min del at ikke det ble riktig å kutte i bunnen heller, rett og slett fordi jeg liker følelsen av at den svømmer litt rundt i dette gule...- men uansett - takk for innspillene! :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...