Gå til innhold

Presentere en forretningsmodell for bedrift


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har den siste tiden utarbeidet en forretningsmodell som jeg har stor tro på. Jeg skal ikke gå inn i detaljer om hva den innebærer, men det er heller ikke relevant til spørsmålene mine.

 

Under arbeidet med forretningsplanen ser jeg at det er noen problemer som kan være kritiske i startfasen, disse må jeg selvfølgelig finne en løsning på og det er det jeg tror jeg har gjort nå.

 

Det finnes en bedrift som driver med noe lignende. Denne bedriften blir på en måte en inndirekte konkurrent. Etter å ha sjekket tallene for denne bedriften frem til 2009, ser jeg at den sliter med den økonomiske veksten, og har rett og slett gått nedover de siste årene og i underskudd i 2009.

 

Men jeg ser at min forretningsmodell kan tilpasses slik at den kan implementeres i denne personens bedrift, og et sammarbeid oss imellom ville begge tjent på. Derfor ønsker jeg å presentere min modell for han, og foreslå et partnerskap. Men hva står i veien for at han da tar min idé, implementerer den selv og droppe samarbeidet med meg?

 

Hvordan bør jeg gå frem? Hadde det vært juridisk mulig å fått han til å signere en kontrakt før jeg hadde presentert modellen min for han, slik at han ikke kunne stjålet den?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...