Gå til innhold

Vi søker programmerer til spennende sosialt nisjenettsted med stort internasjonalt potensial


Anbefalte innlegg

Hei

 

Vi er en gruppe på 5 stykker som er i gang med å planlegge og starte utviklingen av et nytt stort sosialt nisjenettsted. Nettstedet har stort internasjonalt potensial og vil med stor sannsynlighet bli en tydelig markedsleder både nasjonalt og internasjonalt innen 2 år.

 

Vi er en gruppe som har utfyllende egenskaper innen prosjektledelse, bedriftsetblering, markedsføring, økonomi og IT. Vi har tung kompetanse innenfor IT og disse personene kan fungere som mentorer og støttespillere under utviklingen. Vi ser nå derfor etter deg eller dere som kan programmering og som kan og har lyst til å bygge opp et sosialt nettsted fra bunn.

 

Det er i dag utviklet en prototype basert på en LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP)plattform og det er godt mulig dette er plattformen det er fornuftig å bruke videre. Vi har også sett på mulighetene for å kombinere utviklingen med andre plattformer som boonex, oxwall, elgg eller sourceforge for å spare tid under utviklingen. Også andre plattformer rettet mot sosiale nettsteder kan være aktuelle.

 

Vi søker deg som kan programmering og du har derfor utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen IT eller tilsvarende. Du er pliktoppfyllende, arbeidssom, løsningsorientert med en ønske om å oppnå suksess. Om du er student, arbeidsledig, freelancer eller i jobb er det samme for oss, men du må kunne levere. Det betyr at om du er student eller i jobb må du kunne jobbe på kvelden/natten, i ferier eller helger for å kunne bli med. Vi regner med en utviklingsperiode på 2-4 måneder og antar at en lanseringsklar versjon 1 av nettstedet vil ta ca 250-400 timer for en som vet hva han driver med.

 

Du vil få store utviklingsmuligheter, mye ansvar og mye morro med engasjerte mennesker som virkelig skal jobbe for at dette skal bli en suksess. Vi er åpne for en kombinasjon av lønn og eierandeler i bedriften eller kun eierandeler.

 

Er dette noe for deg, eller kjenner du noen som kan tenke seg å være med på dette, så ta kontakt på [email protected] med en r.

 

Mvh E

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For det første er vi klar over skrivefeilen og navnet ble valgt fordi det var det navnet som var ledig. For det andre er dette et veldig seriøst prosjekt, men dog fortsatt i startfasen der vi nå jobber med å hente kapital og mennesker med tilstrekkelig kompetanse til å kunne stå for programmeringen. Grunnen til at denne henvendelsen blir postet her og på andre IT forum er at vi ikke er ute etter å betale et eksternt firma mange hundre tusen kroner for å utvikle en ferdig versjon 1 uten at kunnskapen og IT ressursene forblir i bedriften i etterkant. Er det en eller flere unge grunder spirer her som er dyktige på programmering foretrekker vi heller å satse på disse slik at vi får på plass en solid gruppe fra starten av.

 

Flott hvis du kjenner noen som passer til beskrivelsen vår

 

Even

Lenke til kommentar

Grunnen til at denne henvendelsen blir postet her og på andre IT forum er at vi ikke er ute etter å betale et eksternt firma mange hundre tusen kroner for å utvikle en ferdig versjon 1 uten at kunnskapen og IT ressursene forblir i bedriften i etterkant.

 

All den tid du bryter forumreglene vil du ikke bli tatt seriøst. Jeg har tidligere sagt at det ikke er tillatt å poste stillingsannonser her, men jeg tok nok munnen for full da. Regler gjelder likevel. Les retningslinjene og gjør ting slik det skal gjøres, så slipper du å bli stemplet som useriøs.

Endret av Hieronymus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...