Gå til innhold

GeForce GTX 580M og 3D Vision - småfrustrert


Anbefalte innlegg

Hei, skal kjøpe meg en Alienware laptop, m17x R3, i alle pressrelease greiene til Nvidia sto det at kortet vil bli tilgjengelig med Alienware med engang og at det støtter 3D vision, likevel finner jeg ingen leverandører som selger med 120hz skjermen... Alienware har skjermen til 460M men kan ikke velges med 580M

 

Prøvde å ringe Dell for å spørre om ikke de bare kunne ordne så jeg fikk med den skjermen alikevel, men de tror av en eller annen grunn at den ikke er 3D kompatibel. Hvertfall han jeg kom i kontakt med, enda jeg sendte linker å stæsj på nett som viste til 580M 3D vision kompatibelt.

Han sa bare i respons at de kunne godt sette inn 460 som var 3D kompatibelt og at det var nødvendig med et 3D kompatibelt kort for at dette skulle virke :p Fikk god rabatt og bedre deler enn ellers til harddisk osv, men var jo i hovedsak skjermen jeg var ute etter :p 120hz er digg.

 

Er det noen som vet noe om dette? Og eventuelt vet om ett sted man faktisk kan få en laptop med 120hz 3D skjerm og GTX 580M?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...