Gå til innhold

[Løst] Ser etter kompanjong med bra PHP og SQL "skills"


Anbefalte innlegg

Jeg har en glimrende ide til en webtjeneste det ikke finnes tilsvarende av. Men er begrenset i mine tekniske ferdigheter innen databaser og PHP som gjør at jeg ikke kan realisere en proffesjonell tjeneste.

 

Jeg ser etter en partner/kompanjong til å være med å enten delta som en likestilt partner på produktet eller starte et DA/ANS. Dette er ikke en "bli rik over natta ting", med mindre google kjøper produktet; men det har potensialet til å gi litt avkastning uten å investere noe annet enn tid.

 

Jeg kommer ikke til å dele ideen med noen som ikke har signert en taushetsærklæring, så personer som er nyskjerrige kan kontakte meg på epost: post(at)frankhaugen.com

 

Sikkert noen som synes dette er en cheesy måte å gjør dette på men jeg ser etter unge mennesker med fritid og tekniske kunnskaper, og mine medbrukere av diskusjon.no passer denne beskrivelsen utmerket.

 

-frank

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

Jeg leser på din hjemmeside at samarbeidspartner vil få 50% av overskuddet, så jeg regner med dette er snakk om en jobb som ikke er betalt (altså utviklingstimene), men hvor lang tid regner du med at utviklingen vil ta? Kan du gjøre sammenligninger uten å avsløre inneholdet? Snakker vi om finn.no eller sau.no i arbeidsmengde?

Lenke til kommentar

Tror man sliter litt med å få en utvikler til å gå med på 50/50 fortjeneste når arbeidsfordelingen er idé vs "faktisk arbeid". Alle har ideer der ute, men det er realiseringen som er kostbar og som tar mye tid. Og etter alt arbeidet, så kanskje den ikke var så bra likevel. Personen med idéen har da ofret pent lite i forhold til personen som har brukt nattesøvnen sin i flere uker på å realisere den.

 

Alternativet er f.eks. at man setter en timelønn som kun utbetales ved overskudd. Om siden faktisk ender opp med overskudd, så vil utvikleren få betalt, og når timene er betalt ned, så vil personen med idéen også tjene penger.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...