Gå til innhold

[Løst] Kjøp av mini-bærbar maks 3000kr


Anbefalte innlegg

Hei

Lurte på hvilken mini-bærbar pc får man mest for pengene av nå? Skal brukes til hd avspilling og nettsurfing, gjør ikke noe om man kan game litt på den heller. Viss den kan kobles på HD-tv og spille av filmer uten lagg er det bare fantastisk!

Har sett på følgende:

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=638051#extra

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=607084

 

Mine tanker om produsentene

Med Acer laptopen får man 2 gig og 320gb harddisk, det er mer enn det man får med asusen, men igjen så er det Acer ... Har 2 kamerater som hadde mye problemer med Acer laptoper(ikke disse modellene), men det betyr jo selvfølgelig ikke at alle er sånn.. Men har et dårlig inntrykk av Acer generelt. Har en Asus ul50vt nå som jeg er fornøyd med og Asus leverer kvalitet til riktig pris.

Spesifikasjons spørsmål

Jeg har undersøkt litt fordi Acer laptopen har Amd radeon 6250 mens Asusen har nvidia ion, forskjellige sider sier at Nvidia ion er best og noen sier at Amd radeon 6250 er litt raskere. Er det noen som kan gi sannheten? I følge http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-ION-2.24292.0.html så er nvidia ion 2 bedre enn amd radeon 6250.. Men det står ikke at Asusen har nvidia ion 2, står bare nvidia ion(skal man tolke det som at det er nvidia ion 1?

 

Håper at dere kan oppklare hvem som er best av disse to til en pris på ca 2500kr-2700kr. Viss det finnes bedre tilbud og bedre pcer til denne prisen er det bare å linke dem til meg!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du må ikke finne på å kjøpe en minipc med mindre enn 1G RAM.. Det kommer du til å angre på! Du får nesten ikke gjort noen ting på dem, før alt krøller seg til.

 

Jeg har forresten acer, er strålende fornøyd! men det er ikke mini bærbar da..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...