Gå til innhold

Valg av videre utdanning?


marc1

Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Driver å kikker litt på utdanningsvalg etter videregående og lurer litt på om noen har råd til hva jeg burde velge. Har stor interesse for Data, teknologi og elektronikk generelt, men også for historie, språk og arkeologi. Såvidt jeg vet er det ingen studier som inneholder alle disse(?)Akkurat nå tenker jeg at utdanning som konsulent/ IT konsulent vil være det smarteste ettersom det ikke virker som "jobber vokser på trer" innenfor historie og arkeologi. Kan være verdt å nevne at jeg går medier og kommunikasjon med påbygg(altså får jeg generell studie kompetanse) og ligger ann til et snitt rundt 5. Altså blir ikke ingeniørstudie o.l aktuelt om jeg ikke tar matte og fysikk som privatist. Planlegger å ta Bachelor studie også fordype meg videre i 2 års masterstudie.

 

Skulle gjerne hatt tips fra noen som har erfaring med utdanning innen for disse tingene, kanskje også noen som jobber innenfor disse feltene? Kanskje noen har vært i samme situasjon?

 

Vil gjerne ha en stabil jobb med god lønn(forberedt for å ta utdanningen som kreves for dette). Spiller liten rolle hvor i landet skolen er da jeg mest sannsynlig kommer til å flytte hjemmefra uansett.

 

Spørsmålet mitt er rett og slett; hva bør jeg velge?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...