Gå til innhold

[Xbox 360] FIFA 11 - klubb rekrutterer til 2. lag


Anbefalte innlegg

Ragnarok FK, beskrevet i denne tråden: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1280590

 

Vår hjemmeside: http://ragnarokfk.net/wiki/

 

Vi er nå rangert blant de 100 beste i verden på Xbox 360. 96, i skrivende stund. En seier gir 3-15 poeng, mens et tap gir -60 til -80. Vår statistikk og rating kan du finne her: http://www.easportsworld.com/en_US/clubs/632A0001/7187

 

Hvorfor nevner jeg dette?

 

Jo, det har seg nemlig slik at vi har innsett at det å komme til oss på prøvespill er en umulig oppgave. Ikke nok med at tap har vist seg å være ekstremt kostbart, men det å forvente at nye spillere skal prestere fra kamp nummer 1, med spillere rundt seg de ikke har kjemi med, er vanskelig.

 

Vi hadde et møte nå nylig, og bestemte oss for å opprette et 2. lag, som da fikk navnet Ragnarok B. Dette appelerer til deg som:

 

- Sliter med å finne en godt voksen norsk klubb å spille med.

 

- Savner et lite sosialt community å spille med.

 

- Ønsker å spille for moro, helt uten press, og utvikle deg som spiller.

 

Hvis du er av den typen som har ambisjoner, fortvil ikke; presterer du bra på 2. laget vil det selvfølgelig bli premiert, og har du selv lyst til å satse litt mer seriøst, blir det da mulighet for å få prøve seg i Ragnarok FK.

 

Dette med 2. lag er på begynnerstadiet, og vi i Ragnarok FK kommer til å hjelpe til så godt vi kan. Vi kommer til å joine dere i kamp, når vi selv ikke kan stille til lag. Kommunikasjonen mellom Ragnarok FK og Ragnarok B kommer til å være tett. Vi trenger også hjelp av nettopp deg for å gå i gang dette laget.

 

Hva kreves av deg?

 

- Å være hyggelig, samt å kunne bry seg om de du spiller med, har sett seg viktig i et lagspill på sikt. Et lag hvor alle er opptatt av egen prestasjon fungerer ikke.

 

- Du bør ha en Virtual Pro som har 78 eller mer i overall. Dette er bare for å innføre et krav, så ikke alle som vil prøve seg er folk som aldri har rørt proen sin.

 

- Du bør ha en grunnleggende fotballforståelse.

 

Akkurat nå er det 5 som har sagt seg villig til å bli med på dette, så det er en god start. Spillere fra Ragnarok FK vil som nevnt bli med å spille i Ragnarok B, når vi selv ikke er tilstrekkelig for å stille til kamp. Klubben er i gang, og spilte sine første kamper i går.

 

Vi vet at Xbox 360-fronten for FIFA i Norge ikke er så stor, og håper at dette kanskje er et bedre tilbud for de spillerne der ute som er skremt av seriøsiteten til Ragnarok FK og ønsker en noe mer casual klubb å bli med i.

 

Post her i forumtråden, så gir vi deg informasjon om chatten vår på PM. Eventuelt kan du sende en message til aNdHeieR eller jokke64 på Xbox Live. Presiser da gjerne at du har sett denne tråden, og lest den.

 

Velkommen skal du være!

 

Hilsen ledelsen i Ragnarok FK.

Endret av Andre4s
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

suverent opplegg dere kjører!! jeg er grådig imponert :new_woot:

bare så synd at min virtual pro kun er brukt en kamp eller to for jeg har få venner som spiller fifa. Å jeg er vel litt under gjennomsnittet når det kommer til spilling men skylder på aldern å lite "trening" på ordentlige matcher i fifa.. (den med aldern funker altid, er 36 forresten).. Men trenger dere en ivrig benkevarmer\saftblander som altid gjør sitt beste for laget(les blod, svette, fritid å tårer) så send meg en melding her eller på xboxen GT gHomerPyle

Lenke til kommentar

Hei

dette høres utroligt morsomt ut! :)

Jeg er veldig interessert... min Virtual Pro er 77 :/ håper det går greit?

 

Han er Midfielder, Centre attack og Playmaker (om det hjelper å nevne det) :)

 

min gamertag er aBaDmAn91 og håper det går greit med 77 i stats :p

Endret av aBaDmAn91
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...