Gå til innhold

Noroff eller NKF?


Anbefalte innlegg

Har fått tilbud om plass på begge skolene og lurer egentlig på om det er noen som studerer/har studert ved en av skolene som kan fortelle om både positivte og negative sider ved skolen?

 

Skal studere filmproduksjon :)

 

Glemte å si at begge skolene er i Oslo :p

Endret av Snurrehode
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har i alle år hørt at man skal unngå de skolene der, mest fordi at de fleste som går ut derfra føler at de ikke sitter igjen med noe. Har ikke så mye peiling på Noroff, men vet av 2 stykker fra 2 forskjellige kull som har gått NKF. De føler seg nå lurt, siden de ikke føler at lærerne har gitt dem noe, noe lærerne faktisk ikke kan noe for, siden det ikke er så mye de kan gjøre. Jeg tror at man kan oppnå like mye ved å sitte hjemme og lage hundrevis av gode filmer, ved å se på andre filmer, se på guider på youtube, og dele det du lager med andre.

 

Jeg er ekstremt glad i å lage film, men jeg tørr ikke å gå i den samme fella, så jeg lar det bare bli en hobby. Har ikke lyst til å skremme noen bort i fra å studere noe slik, men vet bare at det er et veldig hardt yrke.

Lenke til kommentar

Har ikke gått der, men jeg har også stort sett bare hørt negative ting om Noroff, rundt lærere, kvaliteten på undervisningen og utstyret osv. Bra at du forhører deg før du bestemmer deg, men tenk deg altså om to ganger før du begynner på private skoler som f.eks Noroff, som har et noe frynsete rykte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...