Gå til innhold

For oss som har fullført black ops (SPOILERS)


Anbefalte innlegg

Så jeg spilte nettopp igjennom black ops i en sitting her, begynte i 0100 tida så ikke verdens lengste spill. uansett.

 

Det jeg fikk med meg, var at på det fengslet i sovjet, ble mason hjernevaska, og han skapte reznov i hodet sitt, så alt det reznov gjorde var det egentlig mason som gjorde, fks drepe han tyske nazi duden.

 

Han hoved slemmingen (som jeg ikke husker navnet på) hadde egentlig planlagt slik at Mason skulle drepe kennedy, men reznov hadde visst gjort "noe" sånn at oppdraget til mason skulle helle være og drepe de 3 slemmingene.

 

På slutten av spillet kommer Mason "ut" av hjernevask greiene, og begynner å huske hva som skjedde med han, og klarer også å knekke koden. og dreper altså han slemmingen. Det jeg ikke helt forstår, er om han er sleeper agent? Fordi du ser på slutten en dame som leser opp noen koder, så viser man bilder fra den dagen kennedy ble skutt, samtidig som vi ser mason blant publikum.

 

Jeg trodde at han var kommet over hjernevask greiene, og var "frisk".

 

Gjerne diskuter, å spille 5-6 midt på natta uten søvn, så går man glipp av mye.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Med tanke på at John F. Kennedy døde 11. november, altså dagen etter de møttes i pentagon, og kort tid etter vorkuta, kan det fort være sannsynlig at han gjorde det. Så husker du vel også at det siste ordet fra Dragovich(slemmingen) var "Tried?", som gir enda en antydning for at Mason begikk mordet. Jeg vil også si at det er ganske sannsynlig at Mason var påvirket av en "Sleeper agent" siden han ikke kan huske noe om hendelsen.

Lenke til kommentar

Black Ops historien minner meg om en B-film fra hollywood man har svert lave forventninger til, man setter seg ned og forventer en ren RAMBO style action uten mål og mening, men etterhvert oppdager man at det faktisk ligger en ide bak historien som fungerer overraskende bra, og som tilogmed inneholder en tvist på slutten !

 

Ble positivt overrasket over historien, leveldesignen var derimot kjip. Svert få morsomme brett og spille igjennom.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Har sikkert brukt rundt 5 timer nå på Singleplayer delen og er på mission 2.....the reason? NPc som jeg skal følge, osv, bugger ut og er ikke mulig å komme videre...måtte spille igjennom første mission intet mindre enn 6 ganger før jeg endelig greide å fullføre det uten at dudene mine bare stoppet opp og ikke ville videre. Fiender spawnet fint, og ikke noe problem med "lesser npc", men er så drittlei hele greia nå at jeg vurderer å drite i det...

 

Kult å lese historien i det minste...ser ikke ut som om jeg gidder å prøve å mekke det selv med det første...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...