Gå til innhold

Koble opp to laptoper sammen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

er det mulig å koble opp to laptoper sammen eller noe? Jeg har kjøpt meg en sony vaio laptop idag etter som den andre ble helt fucka, men hadde over 50 gig med musikk på den som jeg gjerne skulle ha overført på den nye laptopen.

 

takk for hjel på forhånd. :)

 

Hei ja det er veldig enkelt. Det er flere måter å gjøre det på, men jeg synes den aller

enkleste måten er å bruke en minnepenn eller en ekstern harddisk.

 

Eksempel denne http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=581483

 

Man plugger den bare inn i USB-porten på pc-en man skal ta over musikken, filmene, dokumentene etc. Nå åpnes det et vindu (som er harddisken til minnepennen). Klikk, dra og slipp filene inni vinduet til minnepennen for å kopiere og overføre dem til minnepennen. Når du har gjort det plugger du forsiktig ut minnepennen og plugger den i en USB-port på den nye laptopen. Vinduet til minnepennen åpnes og så er det bare å dra de ut av vinduet og legge de på Skrivebordet på den nye pc-en. Du skulle ha over 50 gig med filer over, så da må du gjøre dette over 25 ganger, da minnepinnen i eksempelet har 2 gig. Eller du kan velge en med enda mere lagringsplass men disse er også dyrere, det samme gjelder de eksterne harddiskene. Et annet forslag kan være å laste de opp på en gratis lagringsside som SkyDrive eller www.fileden.com så laster du dem ned på den nye pc-en

 

Håper det var til hjelp :)

Endret av Angel
Lenke til kommentar

Hei igjen. Beklager sent svar. Har vært på hytta.

 

Hvis du har duel lan på en av maskinene kan du bruke det for å koble sammen to maskiner og dele internett. Hvis du ikke har det må du kjøpe en ruter. Koster vel mellom 200-500 kr for en liten en. Hvis du ikke hvet hvordan det gjøres er det mange gode guider på nett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...