Gå til innhold

Sommerleir for nerder


Anbefalte innlegg

Hei, jeg tenkte jeg skulle nevne litt om en sommerleir som Hyperion driver. Hyperion er en frivillig organisasjon for ungdom som driver med spill. Vi har ca 10 000 medlemmer fordelt på omtrent 90 foreninger over hele landet. 12.-17. juli skal vi lage en leir på Hove for nerder fra hele landet. Blir en del forskjellige kurs, alt fra laiv og bordrollespill til robotkamper. To ting som kanskje kan være interessant for folk her:

 

Offpist gaming:

Hvis noen har sett ut i vår hage-sketsjen om offpist så forstår dere nok hva dette er. Her handler det om å ta dataspillene ut av sine vanlige miljøer og gjøre noe stort og kult ut av det. Bygge en 1:1 størelse Duck hunt-arena, komplett med en fyr i hundekostyme? Utendørs rockband arena? En Pacman-labyrint? Kun himmelen og fantasien setter grenser for hva man kan få til.

Robotkamper:

Liker du lego, roboter og gladiatorkamper? Har du en av disse inne vil du stortrives på robotkampaktivitetsløpet. Vi skal bygge kamproboter av lego, programmere dem og sende dem inn i dødsringen for å se hvem som er den mektigste.

 

Leiren koster 800 kroner per person, inkluderer kurs, kost og losji på Hove. Hele greia er non-profit og frivillig drevet. Vi har plass til en tjue tredve stykker til, blir en liten og koselig leir. Målgruppa er ungdom, nedre aldersgrense er 12 år. Svarer gjerne på spørsmål her i tråden, sjekk ellers ut www.hypercamp.no for mer informasjon.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...