Gå til innhold

Hjelp til hjemmekino?


Anbefalte innlegg

Har tenkt til å kjøpe meg hjemmekino, så jeg får bedre lyd når jeg også spiller ps3. Men siden jeg ikke har så peiling på dette, samt ikke så alt for mye penger, lurte jeg på om noen hadde kunne tatt seg tid til å hjelpe meg? :)

 

Pris kan gå opp til ca. 3-4000, og den MÅ kunne kobles til ps3'en :)

 

Mvh Sandmo

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke direkte personlig erfaring med den, men Onkyo er kjent for kvalitet. Det største minuset med den (og andre billige recievere) er at de ikke støtter lyd via HDMI. Går du opp til Onkyo SR507, som koster rundt 500,- kroner mer, så får du støtte for det nye HD-lydformatet og trenger dermed ikke å bruke optisk kabel, men du kjører da HDMi til reciever og så videre til TV :)

Lenke til kommentar

Nå skal jeg faktisk gå imot min overbevisning og anbefale deg en "ferdigpakke". Denne pakken fra Pioneer. Har ikke hørt akkurat denne utgaven, men har hørt den i 2:1 versjon. Den har flott lyd, med både dybde og spenst - så går ut ifra at 5:1 versjonen også har det. Dessuten er Pioneer kjent for flott lyd.

 

Dersom du ikke er lydfanatiker, noe jeg ikke får inntrykk av, så holder en sånn pakke lenge for deg. Greit nok at du får flere muligheter med å kjøpe alt separat som djing0 foreslår, men til 4000,- er det i mine øyne ikke vits.

 

Da er det bedre å begynne med noe enkelt, og heller oppgradere når lommeboka tillater det!

 

Så nå at det var helgetilbud, så dersom du vil ha den for 3795,-, bør du slå til ikveld. Etter helgen stiger prisen til 4995,-.

Lenke til kommentar

 

Da er det bedre å begynne med noe enkelt, og heller oppgradere når lommeboka tillater det!

 

Er jo det som er den store fordelen med å gå for reciever + Fronter. Når han senere vil oppgradere trenger han ikke bytte ut det han allerede har, men kan heller kjøpe seg et par bakhøytalere + center, eller evt. nye og bedre fronter.

 

Hvis han går for en slik "ferdigpakke" må han kjøpe alt nytt hvis han føler for mer trykk etterhvert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...