Gå til innhold

Søker 2D Artist


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Tenkte jeg kunne spørre her om det er noen som eventuelt ville vært interesserte i å være med på et student spillprosjekt. Vi er for øyeblikket 2 designere og 1 programmerer. Vi har meldt oss på Imagine Cup 2010, hvor maks størrelse på gruppa er 4. En spot igjen altså.

 

Din oppgave vil da bli å lage så og si alt av det grafiske til spillet (2D), som utvikles i XNA. Vi sikter på høy kvalitet på den grafiske siden. En ting som er viktig er at du må være student for å være med i konkurransen, og da også teamet. Prosjektet vil by på mye nyttig erfaring, og kanskje til og med noe å sette på CV'n. Det er også betydelige belønninger til vinnere av konkurransen.

 

Hvis det finnes interesse, er det bare å sende meg en PM, eller svare her i tråden for mer informasjon. Helst vis en liten serie av bilder/skisser av det du har laget, så vi ser om du passer til rollen, hvis du skulle være interessert.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Beklager. Vel så langt så har vi akkurat gjort klart de vitale features som skal med i spillet, og hvordan det generelle gameplayet skal være, nå begynner finpussingen i Design dokumentet for oss designere. Vil ikke si for mye akkurat nå, men kan bli et veldig morro spill, med noen unike gameplay elemeter.

 

Jeg personlig har vært med på et par hobby prosjekter før, men dette er mitt første store prosjekt. Programmerern har dog vært med i flere konkurranser, og er ganske flink på det han gjør.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...