Gå til innhold

Er på utkikk etter spill som kan spilles i nettleseren?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

tribalwars.net - forløperen til Travian

Strategispill som tar lang tid, og hvis du engasjerer deg mye blir det emr og mer å gjøre. Til tider stressende, så akkuratt nå har jeg pause mens jeg har en såkalt 'sitter' som passer på mine byer, tropper, tribe-engasjement og diplomatiske pakter. Det går ut på å krige tribes imellom (i begynnelsen ofte spillere 1 mot 1, da det er lite kraft i en tribe og synchroniserte angrep på det tidspunktet), man tar over landsbyer, knuser imperier, etc. Serverne restarter etter noen år, ettersom en allianse eller tribe dominerer kontinentet etterhvert (har ikke opplevd en restart på min server, har ikke spilt mer enn et par år.

 

legendsofzork.com - GameStop har noen interresante tilbud her!

RPG, man får utdelt en mengde 'turns' per 24t, man kan kjøpe fler om man vil for penger. Disse turns bruker man på å utforske området (og da kjempe kamper mot vile dyr, sloss med grupper av villmenn i småslag, finne vei ut av feller, labyrinter og diverse. Man får levels og lærer skills, penger som man kjøper items for og blir sterkere. Det er også en del quests og morsomme karakterer, kommentarer osv. morsom tidsfordriv som ikke krever så mye av dagen, man kan spare om turns ved å ikke spille en dag, og man kan spille lenger ved å kjøpe ekstra turns (noen begrensninger tror jeg). Litt utenom det vanlige.

 

tibia.com

Hvis du kunne tenke deg noe litt mer grafisk, eller levende da, så er et av mine favoritt spill Tibia, det er riktignok et spill man må laste ned, det er gratis og tar veldig lite plass- passer fint å ha på en USB Stick. Det er en MMORPG, i fantastisk 2D og blir oppdatert ihvertfall to ganger i året, sommer og jul, med nytt innhold. Det går an å betale for premium account og da få tilgang til en mengde mer innhold som områder, byer, spells, utseender, osv. Det er flere typer servere å velge mellom, om du vil være med på mye, litt eller ingen PvP - om du vil spille en gammel, veletablert server eller en relativt ny (det er ikke kommet så mye nye servere i de siste årene siden det er rett og slett veldig mange allerede og de er ikke helt fulle lenger. Det er dessverre en overveldende mengde brasilianere som har dårlig Engelsk på de amerikanske serverne, og på de tyske er det fullt av polakker som heller ikke snakker så godt Engelsk. Tibia har vært online siden 1998 og jag har selv spillt det i over 5 år, med mange avbrekk.

 

Ellers har jeg prøvd mye forskjellig som også kan være gøy; travian.no, evony.com ..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...