Gå til innhold

Spørsmål om trening


Anbefalte innlegg

Har noen spm så jeg bare rangerer de 1-2-3 etc

 

jeg har startet og trene igjen, jeg hadde god form før / bra magemuskler ingen problemer med jogging og videre, men år med wow og lite trening fucket det opp, nå har jeg da sluttet med wow og sliter med tilbake til gamledager kan man si, Men.

 

1: jeg er ikke akkurat feit, ligger på en 103-105kg, 1:83cm, men når jeg jogger klarer jeg bare en 300-400meter kanskje og så begynner pustingen og bli tung, hakkete på en måte og jeg må slutte og jogge.

 

2: Hva er det viktigst at jeg forandrer med mitt kosthold? jeg har til nå sluttet med brus, sluttet med godis, og kuttet ned på typisk fastfood / nachos/taco etc mat.

 

3: Jeg vil ha lange muskler for kondis/spenst/klatring, driver med parkour på sommeren, hvilken trening er det best jeg fokusere på?

 

4: typisk sund mat pleier også og ha en høyere pris i butikken en andre, hvilkene råd har dere får og klarer og balansere penger/mat innkjøp

 

Håper ikke det ble får mye og får rotete, vis dere har noen flere råd/tips/mat forslag/ og lignende så er det bare og komme med det:)

 

Takk på forhånd

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1. Kan du ikke løpe går du. Rask gange er bra mosjon

 

2. Umulig å si da jeg ikke vet hva du spiser..

 

3. Du kan ikke bestemme lengden på muskler

 

4. Sett opp et budsjett og se hva du har å jobbe utifra. Kjøp typiske billige og bra produkter som tunfisk og havregryn, og se etter store, prisgunstige pakker av det du skal ha. I perioder har feks hatt 1kg frossen kylling til ~60kr på Rema. Fyll opp fryseren når du kommer over slike tilbud

Lenke til kommentar

Aiaiai, så hårsår. 1.83 og over 100 kilo.. da har du enten utrolig mye muskler, eller så er du feit. Eller kanskje en blanding. Men siden du ikke klarer å løpe mer enn 400 meter, holder jeg en knapp på litt mye magefett. Men herregud, det er da ingenting å ta seg nær av. Du er da anonym, og vi er her for å hjelpe. Litt tough love skader ikke.

 

1. Om du føler du kan klare det, ville jeg løpt intervaller. Finn en strekning på 30 meter. Løp alt du kan én vei, for så å snu, gå tilbake, kanskje ta en 10 sek pause ved start, så begynner du på nytt. Gjenta dette flere ganger. Om det blir for tungt, kan du kjøre intervaller på romaskin, spinningsykkel, o.l. Uansett, vil intervaller få kondisjonskurven din til å peke i taket.

 

2. I all hovedsak, trenger du bare passe kaloriinntaket. Sett deg et mål om ikke å overstige et viss antall kalorier hver dag.

 

3. Du kan ikke bestemme lengden på muskler

 

4. Sett opp et budsjett og se hva du har å jobbe utifra. Kjøp typiske billige og bra produkter som tunfisk og havregryn, og se etter store, prisgunstige pakker av det du skal ha. I perioder har feks hatt 1kg frossen kylling til ~60kr på Rema. Fyll opp fryseren når du kommer over slike tilbud

Lenke til kommentar

Jeg hadde nok ikke reagert like kraftig på det han sa vis han faktisk hadde gjort noe får og hjelpe også ;) men bare og skrive noe frekt uten og bidra til tråden er noe jeg ikke er noen stor tilhenger av.

 

Vil si jeg er en miks, men kan fint innrømme at jeg har mer på magen en jeg er komfortable med.

 

ja har startet og jogge i det siste, men som sagt kondisen er dårlig, skal prøve rådene jeg har fått her så får vi se :)

Endret av DaXoN
Lenke til kommentar

haha hva har jeg missa ? Hva sa han. Tydlig at pc politiet har vært på banen igjen. Jo du er feit når du er 1.83 cm og 103-105kg. Tviler på du hadde kommet her å spurt om råd hvis du var okse på 105 kg og 1.83 cm. Det er bodybulding.

 

Jeg er 1.90 og 94kg muskeløs. Og jeg spiser og drikker nesten hva faen jeg vil. Bare tren gjevnlig og spis mye proteiner.

 

 

YAAA DIIIG

Lenke til kommentar

*snip

 

Detter er akkurat hva jeg mener med,

[Jeg hadde nok ikke reagert lite kraftig på det han sa vis han faktisk hadde gjort noe får og hjelpe også men bare og skrive noe frekt uten og bidra til tråden er noe jeg ikke er noen stor tilhenger av.]

 

Og dette er et forum, et forum der folk kommer for og diskutere, lære, hjelpe andre, og videre, det er ikke en plass man kommer får og bli trakassert av noen som føler de må være "superior" til andre får at dagen skal gi noen mening.

 

Du er rapporter enda en gang, håper det blir lengre denne gangen ettersom du virkelig ikke lærer

Lenke til kommentar

Hei Daxon, litt googling eller browsing på diskusjon.no og rundt på nettet vil nok finne deg mange oppskrifter og matoppsett av andre hyppige mosjonister. Det rett og slett ingen mirakelsvar vi kan gi deg her. Du må heller ikke undervurdere rask gange før du begynner å jogge igjen for alvor, for så å deretter transisjonere til vanlige joggeturer og intervalloppsett du føler deg komfortabel med (geriljakardio, 4 minutt-intervaller, sykling, hva enn du vil). "Retningslinjer" jeg kan gi deg her uten å sette opp en hel plan, er å spise proteiner før trening, karbohydrater etter, og gjøre ting som å regne ut proteininntaket, spise fire-fem frukt hver dag, nøtter, allsidig mat osv. Det kan også være en grei regel å prøve å unngå ferdilagd mat, siden jo mer ferdilagd den er, jo mindra bra er det antakeligvis også for deg.

 

Før du begynner å fokusere på utholdende eller eksplosiv muskulatur, ville jeg ha fokusert på å ha etablert en fast treningsrutine, før du så legger opp trening i den retningen du måtte ønske.

 

Det er forsåvidt også unødvendig å krangle om hvorvidt han er overvektig eller ikke, folkens..

 

Edit: Du kan forsåvidt også kombinere treninga med interesser som svømming som nevnt over her, eller fottur i mark, sykling eller hva det måtte være.

Endret av Narsissisten
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...