Gå til innhold

Utleie av eksklusive hytter


Weey

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som vet om det er mulig å forvente noe pengestøtte fra noen hold?

Grupper, personer som er interessert i å "gi" støtte til slike prosjekter ønkser gjerne å gå inn som deleiere (og ta del av avkastningen). Det er ikke mange som bare gir bort penger.

Lenke til kommentar

Nei, hva skal man si ... Skissene er jo fine, men ellers virker planene ganske luftige.

 

Jeg har ikke spesielt mye kunnskap om byggekostnader, men 1,5 mill rekker vel ikke særlig langt for to hytter i høy standard. Så dere trenger lån og/eller investorer.

 

Du spør om pengestøtte. Du kan kanskje få en eller annen form for distriktutbyggingsmidler. Om ikke statlig, så er jo Aurland en rik kraftkommune, og kan kanskje også bidra. Men mest sannsynlig blir det som en investering - ikke direkte støtte. Det betyr da at utbyttet ditt synker.

 

Du sier ingenting om drift. Jeg håper du ikke har regnet leieinntektene som ren netto. Det er både kostnader og arbeid med å holde dette i gang - vedlikehold, markedsføring, og administrasjon av selve utleien. Mye blir med ubekvem arbeidstid - høysesongen er når du selv helst vil ha ferie.

 

Du sier dere "kommer fra" Flåm. Bor dere der selv nå? En slik hytteutleie kan gjerne være en grei bijobb til for eksempel gårdsdrift, men om du planlegger å sitte i Oslo og sanke inn penger bør du tenke deg om to-tre ganger til.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...