Gå til innhold

Plugin til Apache-server for å laste opp mobilbilder


Anbefalte innlegg

Er det noen som vet om en bra plugin eller mellomvare som kan installeres på apache webserver? Formålet er å sende bilder direkte fra mobilen slik disse publiseres ala dette: http://www.skytmeg.net/archive . Altså en thumbnail, en skalert versjon og en original?

 

Jeg har idag egen apache webserver installert på en windowsmaskin, og hver gang jeg skal legge opp nye bilder så må jeg hardkode dette inn i html. *Litt* tungvint :)

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ta en kikk på GD biblioteket til Apache. Den kan enkelt generere thumbnails til den størrelsen du måtte ønske. Eller så tror jeg det enkleste vil være å bruke APIen til Flickr og laste opp bildene på en privat stream (hvis du ikke vil at de skal dukke opp der også). Mange smarttelefoner har en flickr-app som gjør det enkelt å laste opp snaps on the fly.

 

Jeg har selv brukt Flickr apien i flere prosjekter, inkludert min brors hjemmeside, og det har vært utrolig smertefritt. PHPFlickr er en god wrapper for php hvis du skulle ha vanskeligheter med å sette det opp manuelt.

 

Lykke til :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...