Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg er ikke 100% sikker på hva jeg vil med denne tråden men here goes!

 

Jeg er da en gutt på snart 19 år, som lever et forsåvidt ok liv. Men i det siste føler det som ting kræsjer veldig.

 

Jeg har mistet alt av motivasjon og orker nesten ikke noen ting lengere, sliter med og komme meg av gårdet på skolen og trening. Det har seg sånn når det kommer til skolen at jeg alltid har vist hva jeg vil bli og grunnet dette aldri sett på noen andre utdanninger og sånt.

 

Problemet nå, er at jeg er veldig usikker på om dette er det jeg vil frem over. Jeg er da på de siste mnd av VG3 og må ut i læra for og fulføre utdanningen min, nå som jeg er usikker på om dette er det jeg vil så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre.

 

Når det kommer til trening så har jeg aldri energi til og komme meg avgårde for og få trent.

 

Er lei av skolen og måtte jobbe ved siden av, føler aldri at jeg har tid til noe annet en skole og jobb. Som igjen resulterer til at jeg ikke kommer meg på skolen ofte, er trøtt og sliten og som nevnt tidligere er jeg lei skolen og frykter jeg har valgt feil linje.

 

Jeg har også svært sjeldent masse penger ettersom jeg har en tendens til og drikke en del når helgen kommer og dra ut på byn ettersom jeg aldri treffer mennesker uten om dette, som igjen resulter til at jeg føler jeg alltid er blakk.

 

Jeg har også dårlig styring på min egen økonomi, har en tendens til og sløse endel og "rote" bort penger.

 

Selv så er jeg vel ikke super populær men grenser vel litt over gjennomsnittet, utover det så har jeg bare 3 ordentlig gode venner.

 

Så i tilleg av alt det her, så begynner jeg og falle for en jente. Problemet er at hun har kjærste og de har vært sammen ganske lenge, dette starter når vi var på en fest for par-tre uker siden hos en felles venn. Vi endte opp og snakke endel før vi begynte og kysse og rote, vi satt også oppe hele natta å snakket sammen. Vi har møttes masse i ettertid og snakker sammen gjerne par timer på tlf før vi legger oss.

 

Hun har også sagt hun liker meg, og at hvis hun ikke hadde hatt type så kunne det skjedd noe mellom oss.

 

Jeg føler at livet bare "fucker " med meg for morro skyld, vær gang det skjer noe bra eller godt så skjer hvertfall noe som er dobbelt så ille..

 

yeah, en smule rotete innleg men det får bare være! Orker ikke lese gjennom og "rydde" så skrivefeil er det sikkert nok av osv osv ..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som de andre sier, dropp jenten. Du skriver at dere har rotet, og da har jenten vært utro mot sinn kjæreste. Utrolig dårlig gjort av henne. Kan se den at du har veldig lyst på henne, men da kjæresten hennes mest sansynelig er veldig glad i henne, vil han nok bli brutt ned om du "stjeler" henne fra han. Om hun liker deg bedre burde hun gjort det slutt med fyren først. Ikke bruke han som en hun kan falle tilbake på om det ikke funker med deg. Hater utroskap, selvom jeg selv aldri har vært borti det. Bare tenk hvor jævlig det hadde vært om du fant ut at damen din hadde vært utro mot deg over tid og rotet med en annen, for å så plutselig dumpe deg og gå til han andre.

 

Ellers står jeg likt som deg når det kommer til å lure på om jeg har valgt feil yrke. Jeg har mistet motivasjon til å lære mer om det, og jeg klarer ikke å få gode karakterer på prøver osv. Fraværet mitt er lite heldivis. Er utrolig usikker på hva jeg skal gjøre om jeg ikke får læreplass. Er lei skole og vil heller ikke begynne som butikkmedarbeider på heltid. Så ser at det bryter deg litt ned.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...