Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg ble redd siden jeg trodde jeg måtte vente lenger siden jeg ikke har bestilt termomasse. Men det viser seg at Intel Core i5 jeg bestilte har både CPU og CPU kjøler som har på seg termomasse. Men den CPU kjøleren er jo ganske liten så jeg har i tillegg kjøpt en større kjøler. Men hvordan blir det med termomasse? Hvor ofte må man sette termomasse på CPU? Kan jeg først sette på den CPU kjøleren som fulgte med siden den har termomasse og seinere bytte til en annen CPU kjøler uten å sette på ekstra termomasse?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

termo masse ? Hvis du mener den "paden" med gugg som også kalles f.eks thermalpad så ja den finner du under på den kjøleren som følger med cpuen. Og slikt må man gjerne skifte en gang i blandt.. Hvor ofte kommer helt an på hvor ofte du peller av kjøleren. Slikt gjør man gjerne ikke hver dag, så jeg vil påstå det ikke er grunn til å engste seg.

 

I tilfelle Du skulle finne på å pelle av kjøleren sørg for å gjøre den ren (både den flaten på cpuen og undersiden av kjøleren) og sett dette inn med noe 3rd party stoff a la Artic silver 5 eller lignende.

 

 

Link til eksempel: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=302913#reviews

Endret av Phyltre
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...