Gå til innhold

hjelp til å finne et MMORPG med bra grafikk


Anbefalte innlegg

Hi jeg er ute etter å prøve noe nytt (spiller wow) og lurer på om noen kan hjelpe meg med å finne et ganske greit spill, med bra grafikk. Jeg ser etter bra grafikk fordi jeg liker at det er pent og se på. Noen som vet om noen eller vet om noen som kommer ut ganske snart?

 

 

Takk på forhånd! :)

 

btw kommer til å ignorere svar som har med at gameplay er viktigere enn grafikk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe :) world of tanks hadde jo ikke så bra grafikk og jeg liker meg RPG spill ;) Aion har jeg også prøvd og ble lite imponert over grafikken, mye "blur" og slike ting til å få det til å se bra ut, men jeg har ikke prøvd med patch 2.5 da.

 

fortsatt supre forslag :) keep it going.

 

har forresten prøvd Perfect world.. noe som minnet om Aion, som igjen ikke imponerte :/

Endret av stened
Lenke til kommentar

Siden du liker bra grafikk så burde du sjekke ut Black Prophecy. Er i beta nå, men du kan registrere deg og du får en invite innen ett par dager. Ihvertfall så lang tid det tok for min å komme. Har ikke kommet over ett mmo jeg ikke klarte å kjøre på full grafikk hittil, men med dette så måtte jeg tweake litt :)

 

Det er ett sci-fi spill hvor du styrer ett romskip, lignende EVE online bare mer first person styring og utrolig mye mindre 'micro managing' :)

Lenke til kommentar

Er vel i samme situasjon som deg heh. Spilt WoW i seks år og har endelig klart å holde meg borte fra det i 21 dager så langt. Driver å leter febrilskt etter noe annet å spille, men finner liksom ikke noe som kan måle seg. Vanskelig å gi spillene en sjangse. Hvis du finner noe så må du gjerne si i fra :)

Lenke til kommentar

der har du meg ja :) spilt wow siden beta, jeg har prøvd utrolig mange mmos for å komme meg vekk, men har ikke funnet noen hittil. Jeg har tenkt på vindictus( om det noen gang kommer) Blade and soul og Tera online :) de gleder jeg meg til, men det er for lenge til de kommer :/

 

 

jeg så AOC har fått en overhaling av spill motoren, dreamworld engine, er den kommet? slik at jeg kansje prøver det på nytt med bedre grafikk?

Endret av stened
Lenke til kommentar

nice nice "world of warcraft" fikk beta invitasjon men fikk ikke tid til å prøve det, skal teste det ut. "duppskoen" jeg spilte det på gratis versionen, møtte på 2 personer på 2 ukers spilling..

 

 

Vel, serveren er stappfull og det er folk overalt så vet ikke hvilken krok du fant deg der inne :!:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Er i samme situasjon selv. prøvde RIFT Beta. men det er jo bare oppe under visse events. spillet var greit, men ble ikke helt overbevist. laster ned LOTRO nå for å prøve det igjen. har ikke spilt siden release. greit å prøve nå som det er gratis.

Også tenkt på AOC men føler ikke for å betale "/ pluss at det er vel en expansion pack siden relase, har ikke spilt det siden da. synd et var kult den gang. helt til jeg kom opp til kanskje lvl 20. da syns jeg ting ble så stort og rotete ..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...