Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

EVGA X58 SLI booter i loop


Anbefalte innlegg

Postet denne på EVGA forumet, men foreløpig lite tilbakemeldinger, så jeg legger den ut her og i tilfelle det er noen kloke hoder der ute som kjenner igjen symptomene.

 

For noen dager siden begynte jeg å få blåskjerm kontinuerlig under windows (7 - 64 bit)load uten mulighet til å rekke å se hva feilmeldingen bestod i før restarten var et faktum. Til slutt ville ikke maskinen engang POSTe, og ender opp med å boote i loop hver gang den kommer til Code 68 i displayet, som ifølge manualen indikerer "reserved" og hjelper meg fint lite.

 

Resatte CMOS \tok ut batteri, prøvde safe mode, repareringsfunksjon via cd\ formatering\nyinnstallering av windows, ta ut alt unntatt en rambrikke\cpu, fortsatt samme problem. Tok ut alt av maskinen, sjekket all kabling/byttet kabler, satte alt tilbake, samme problem.

 

PSUen har hatt en tendens til å lage elektrisk støy hver gang jeg dytter inn kontakten eller skrur den av og på, så det var nærliggende å tro at PSUen ikke avga nok strøm eller andre former defekt. Kjøpte ny mist 800W igår, innstallerte, og problemet er fortsatt nøyaktig det samme.

 

Per nuh, står maskinen kun tilkoblet med nødvendige strømkabler, cpu og en stk ram(verifisert fungerende i annen maskin)i dimm-slot nærmest socket. Snakker vi om defekt mobo eller er dette et CPU problem? har ikke mulighet til å sjekke med andre Cpuer da jeg kun har en annen lga775 socket i heimen, og kjøpe ny bare for å sjekke er lite aktuelt per nå da jeg har brukt 1200 spenn på ny PSU som ikke var problemet :S

 

Takker for alle fornuftige svar på forhånd.

 

Specs:

Odin Gigabyte 800w / Mist 800W PSU

OCZ Gold XTC Triple Channel Kit 1600mhz

i7 920 CPU

ATi 6970 GPU

M-audio 1010LT Soundcard

Noctua Nh-D14

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...