Gå til innhold

Flatskjerm.. men ikke til spilling


Anbefalte innlegg

Hei,

 

jeg har litt begrenset plass, og skjermen som jeg kjøpte med PC'en ifjor - en ikke-flat-skjerm - ser jeg at etterhvert er ganske så plasskrevende. Jeg har derfor (nesten) bestemt meg, at jeg skal kjøpe meg flatskjerm.

 

Jeg driver med web-utvikling og med moderat pc-bruk, kanskje en film i ny og né, men ikkeno spilling. Nå har jeg 17 tommer .. tror jeg.. og ser ihvertfall for meg en 17 tommers flat. Jeg leser meg til at der er både LCD og CRT.. CRT er nytt for meg. Det er nok sikkert bedre, det, men tror dere jeg har behov for det? Jeg har ikke lyst å betale mer enn ca 4000.

 

Noen tips? Jeg er mest vant med komplett.no som nettbutikk, og fant en Hansol til litt under 4000. Jeg synes denne så grei ut, men jeg vet ikke helt.. noen innvendinger? Andre forslag eventuelt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

CRT-skjerm er det du allerede har, så det behøver du ikke bekymre deg mer for. :)

Om du har en 17" CRT i dag, vil en 17" LCD gi deg ca 1" større bildeflate, avhengig av hvordan skjerm du har i dag. Mange 17" CRT har så lite som 15.6" aktiv bildeflate.

 

Men over til saken: hvis du primært jobber med web-utvikling ville jeg nok kansje anbefale en litt dyrere skjerm. Se på alternativer fra Eizo eller Samsung, for eksempel. Dette fordi min erfaring med de billigere flatskjermene er at de har litt svak fargegjengivelse. Det kan være svært ukurrant for deg om du jobber med fargeoverganger og slikt. Ting som ser bra ut hos deg vil kansje se helt feil ut på en CRT-skjerm. (du vil kansje ikke se forskjell på RGB-fargene 200 200 200 og 200 200 175, for eksempel)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...