Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Får ikkje i gong PC-en. Stopper ved skrivebord/innlogging.


Anbefalte innlegg

Hei!

Tidlegere i dag dreiv eg og støvsugde på rommet mitt, og klarte ved eit uhell å dra ut strømforgreinerkontakten som pc og pc-skjerm var kobla til. Når eg seinare skulle skru på att pc-en, gjekk den plutseleg meget treigt, og eg kom ikkje lenger enn til skrivebordet, der eg ikkje kunne gjere noko som helst, ettersom musepekeren hadde "timeglass-teiknet". Venta ei stund utan at noko skjedde, og prøvde deretter å restarte pc-en igjen. Denne gongen starta pc-en fort opp, heilt til den kom til innloggingsskjermen. Eg skriv inn passordet for innlogging, og pc-en går i "timeglass-modus" i fleire minuttar utan at noko skjer. Har prøvd eit par gongar å starte opp at no, men kjem enten til skrivebordet utan at noko skjer, eller berre til innlogginga. Hjelp?

 

Har forresten prøvd å køyre i sikkerhetsmodus, men kjem berre opp ein svart skjerm med tekst nede og oppe, men kan ikkje trykke på noko. Har ingen erfaring med sikkerhetsmodus, så veit ikkje korleis det eigentleg skal vere.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fungerte ikkje. Ringte til komplett her om dagen, og dei nevnte noko om at win 32 kunne ha køyrd i bakgrunnen, og når eg då fjerna strømmen har ikkje dette lagra seg skikkeleg, noko som har ført til ein feil på pcen. Veit ikkje om det var nøyaktig det, men noko liknande. Han eg snakka med samamlikna det i hvertfall med når det står sånn at man ikkje skal slå av på konsoller som xbox eller ps3, fordi det er noko lagringsopplegg som ikkje må avbrytes elns.

Har eigentleg ikkje peiling.

Løysninga hans var i hvertfall å sende meg ein vista-cd som eg skulle gjere noko fancy med, men eg har gløymd kva (ikkje formatering altså). Nokon som veit korleis dette kan hjelpe meg? Har ikkje lyst til å vente heilt til måndag med å få pcen min i gong igjen :\

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...