Gå til innhold

Teknisk fagskole (Elektriker)


NM91

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg går i læra som elektrker nå, og er ferdig ved juletider, neste år. Jeg vurderer da å ta teknisk fagskole i Kongsberg. Det jeg lurer litt på er om det er noen her som vet hva slags jobber man kan få etter å ta denne utdannelsen? Og hvor lang tid den tar. Evt fortelle litt om hva man driver med under utdanningsperioden :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Teknisk fagskole er vel 2-årig. Vurderte dette selv (var da ferdig med utdanning som rørlegger), men av en eller annen grunn så valgte jeg heller å ta den fult ut og gå for ingeniørstudier.

Dette bør du vurdere. Nå vet jeg ikke hvordan det er for en med din bakgrunn å få jobb etter teknisk fagskole, men min erfaring er hvertfall at dersom du tar ingeniørutdannelse så har du mye mer av jobber å velge mellom.

Ja det er ett år (kanskje to dersom du må ta forkurs som jeg måtte) ekstra med skole, men dette året går fort. Og du angrer garantert ikke når du er ferdig.

 

Kan desverre for lite om teknisk fagskole til at jeg skal si så mye om læreplanen her.

Men min oppfordring er at dersom du først skal gå mer på skole så vurder også ingeniørutdannelsen.

Lenke til kommentar

Har kikka litt på det som heter Y-veien for oss elektrikere. Det er ingeniør, men det har jeg hørt er veeeldig mye jobb over 3 år. Nesten ikke noe fritid. Er bare litt usikker på hva jeg kan jobbe som etter teknikeren. Om det bare er saksbehandler, eller om det er noen andre ting og.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...