Gå til innhold

Stereo-anlegg til nybegynner, billig til musikkbruk fra PC


Anbefalte innlegg

Heisann,

 

I øvingslokalet til bandet mitt står det et stereoanlegg til CD-bruk og liknende. Anlegget består av en forsterker av typen Sansui AU-317, og et par Dantax New Century Pro-Logic System 1 høyttalere. Vi pleier å koble opp enten en iPod eller en PC til dette anlegget for å sjekke ut ting vi har spilt inn osv, og til generell musikkbruk. Bottom line er at jeg syns dette låter svært mye bedre enn Logitech-anlegget jeg har hjemme.

 

Hvor mye må jeg ut med for å få et slikt anlegg som duger? Jeg trenger ikke noe som spiller veldig høyt. Hører mest på metal, om det har noe å si. Forsterkeren skal ha mulighet til å spille lyd fra iPod og PC.

 

Dette er forresten den forsterkeren jeg snakker om, og den syns jeg virker svært grei: http://global.ebay.com/SANSUI_AU_317_PER_INTENDITORI/150515306590/item

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Rotel RA-04 SE til 3300 og ett par XTZ 89 Monitor til 1390, med kabler ender du da under 5K og får en anlegg med ett utrolig lydbilde til en billig penge, la deg bare ikke lure av oppgitt effekt på 2x40, denne forsterkeren låter som om den skulle ha mye mer og spiller med en dybde og bredde i lydbildet som ingen andre kommer i nærheten av til den prisen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...