Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Blir jeg kontrollert av kjæresten?


Gjest Gutt20

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Før jeg forteller problemstillingen burde dere vite dette:

 

Etter at jeg og damen hadde vært sammen i ca. 5 måneder så fant hun meldinger på mobilen min som jeg hadde sendt til en annen jente hvor jeg fortalte henne at jeg liker henne. Damen min slo nesten opp med meg, men vi kom oss gjennom det til slutt. I dag har vi det bedre enn noen gang.

 

Så til problemet.

 

Både jeg og damen min har kontakt med en veldig god venninne av oss og både jeg og damen synes denne jenta er kul og gøy å henge med. Jeg har en veldig lett tone med denne jenten, noe som gjør damen min litt redd for å miste meg. Hun har ved flere anledninger sagt klart i fra om at hun ikke tåler å ha det slik og at det hadde vært fint om jeg ikke kunne droppet å snakke så løst med henne om alt. Det vil si, damen min er redd for at jeg synes denne jenta er mer gøyal og spennende enn henne. Dessuten tror hun at jenten til en viss grad også er interessert i meg.

 

Det skal sies - jeg synes jenta er kjempegøy å henge med. Jeg er på en måte litt betatt av henne, men dette går på ingen måter utover mitt forhold til damen min som jeg elsker. Det er bare at jeg synes jenta er kul og jeg liker å snakke med henne om trivielle ting, selv om jeg av og til tar meg selv i å ha lyst til å flørte litt med henne.

 

Etter mye tårer har jeg sagt til damen min at greit - jeg skal slutte å snakke med henne. Jeg har nå nesten ikke kontakt med denne jenta, og damen min spør meg ofte om vi snakker på face om alle tre er pålogget samtidig. Hvis jeg sier ja, vil hun gjerne vite hva vi snakker om. Derfor har jeg egentlig gitt opp å snakke med jenta.

 

Det som plager meg er at damen min fortsatt er kjempegod venn med denne jenta og at de to snakker sammen hele tiden, mens jeg "ikke får lov". Jeg føler hun tar i fra meg en venninne som jeg har kjær og det plager meg.

 

 

Synes dere at dette er kontrollerende adferd av kjæresten min?

 

Begge har slitt litt med sjalusi i forholdet, men å totalt utelukke noen fra mitt liv synes jeg er litt drøyt. Den eneste grunnen til at jeg gjør det er for å holde forholdet mitt til jenten jeg elsker ved like :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er vel nesten du som må finne ut av hva du selv finner deg i.

 

For meg hadde det vært totalt uaktuelt at et annet menneske skal styre og bestemme hvem jeg skal ha kontakt meg og omgås med. Uavhengig av mitt forhold til personen som forsøker å styre dette.

 

Hvis hun har valgt å fortsette forholdet etter episoden du nevner, har hun også valgt å gi deg tillit og stole på deg. Da bør hun akseptere at du omgås og har kontakt med dem du velger, det er da slettes ikke noe hun kan styre og bestemme.

 

Setter spørsmålstegn ved forhold hvor den ene parten oppfører seg slik, og den andre (i dette tilfellet deg) faktisk velger å godta dette ved å bryte all kontakt - nettopp for å holde et forhold ved like, med en som åpenlyst ikke eier tillit, men utvilsomt er i besittelse av en stor dose sjalusi.

Lenke til kommentar

Enig med de over her. Et forhold uten tillit fungerer ikke i lengden ... Har hun bestemt seg for å satse på forholdet deres kan hun ikke "straffe" deg for det som har vært. Det vil si at hun må legge sms-episoden bak seg. Om hun så ikke kan det gir det henne ingen rett til å nekte deg kontakt med dine venninner. Kan ikke fatte hvorfor du er villig til å gå med på noe sånt. Om du virkelig ønsker å bli i dette forholdet må du begynne å stille litt krav. Deretter må dere begge bygge opp tillit til hverandre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...