Gå til innhold

Tjene penger på blogg?


leetlady

Anbefalte innlegg

Det er vel en risiko for å miste adsense kontoen. Men nå skal det sies at youtube har en "liten" del copyrighted materialet og de bruker adsense. Jada, nå er de eid av samme selskap, men mulig det er sånn at dersom man fjerner copyrighted materialet når man får bedskje om å gjøre det så er det greit.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er vel en risiko for å miste adsense kontoen. Men nå skal det sies at youtube har en "liten" del copyrighted materialet og de bruker adsense. Jada, nå er de eid av samme selskap, men mulig det er sånn at dersom man fjerner copyrighted materialet når man får bedskje om å gjøre det så er det greit.

 

Så vidt jeg har fått med meg fra andre jeg kjenner til som har mistet Adsense kontoen, så får en ikke særlig forvarsel før det skjer, og ei får en noen særlig begrunnelse heller.

 

Når det kommer til det å bruke bilder en ikke har rettigheter på, så tviler jeg sterkt på at dette er noe Google sjekker i det hele tatt, i så fall hadde det vært veldig mange stengte Adsense kontoer der ute. Men anbefaler jo selvsagt likevel å benytte lovlige bilder.

Lenke til kommentar

Såvidt jeg har skjønt så er det klikking på egne annonser og offentliggjøring av hva man tjener i kroner og øre som blir slått hardt ned på sv google. Kan aldri tenke meg at google henger seg opp i hvor bilder er hentet fra. Men det er jo kanskje andre som ikke blir så fornøyd om man knabber bilder av dem.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke lang erfaring med å tjene penger på blogging, og jeg skriver om et tema som i utgangspunktet ikke tiltrekker seg den store lesergruppen, nemlig privatøkonomi.

Bloggen startet jeg på blogger, men flyttet raskt til eget domene for å få mer fleksibilitet med tanke på utseende og funksjoner for SEO (søkemotor optimalisering). Nøkkelen til å tjene penger er selvsagt trafikk, men uten innhold vil man aldri komme noen vei. Bloggen min ligger på http://www.stbab.com

Pr i dag, nesten 1,5 måned etter at jeg opprettet bloggen har jeg tjent i overkant av 2000 kroner på bloggen. Dette er hovedsaklig ved hjelp av adsense fra Google, og jeg er positivt overrasket over hvor effektivt og enkelt det er. Jeg har nok vært heldig med "keywords", økonomi og forbrukslån er nok annonsørene villige til å betale endel for å få reklamert for.

 

lykke til! Du vinner ikke uten å prøve :)

Lenke til kommentar

Besøket varierer veldig (ikke så rart med en nystartet blogg). På det meste har jeg hatt 2000 unike besøkende på en dag, men stort sett ligger besøket mellom 150-800 pr dag. Jeg forventer ikke at inntektene skal fortsette, men selv i dag (på en søndag) så ramlet det inn over 50 kr.

 

Jeg tror at dersom man skriver om noe man virkelig brenner for, og man legger ned arbeid i bloggens innhold så kommer man et stykke. Dersom man i tillegg setter seg litt inn i hvordan man kan bli synlig på nettet, så kommer man litt lenger. Content is king :) Jeg har flere gjesteskribenter på gang, venner av meg med tung økonomisk utdannelse, som har sagt seg villige til å skrive om temaer som de brenner for. Jo mer innhold man får av interesse, jo mer kan man tjene. Hvis man i tillegg har tidløst innhold vil bloggen kunne generere penger i mange år framover..

Lenke til kommentar

Dæven.. 2000 besøkende på en dag er jo slett ikke værst etter å ha holdt på i kun kort tid.

Jeg har vel enda til gode å være over 50 på en dag, men det har jo litt med innholdet å gjøre. Det positive er at jeg har ganske høy klikkprosent på dem som er inne på siden.

 

Tidløst innhold er helt klart et triks det også. Føler vel det at min blogg bør kunne generere treff i lang tid selv om jeg skulle finne på å slutte med å oppdatere den.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...