Gå til innhold

Prøver å konvertere divx til dvd og brenne, men det går galt hvor er feilen?


Anbefalte innlegg

Jeg har brukt Win avi i lengre tid og konvertert og brent endel, men nå så har jeg flyttet og byttet ut den gamle pc en.

 

Har regisert win avi på nytt og slikt. Har innstalert quiktime og codeker og sånn her.

 

Det som skjer har jeg oppdaget er at når jeg skal konvertere en avi fil, så går jo det i prosenter og ellers har det gått i blått hele tiden på gammle pc en med en fps på 85 til 120 ca. På nye pc en, så går prosentetne når jeg konverterer fra blått, så fyller hele linjen seg med prosentene til svart. og fps er ganske høy i forsjell fra det jeg er vandt med. Da går fps helt opp til 300.

 

Når det er ferdig og jeg skal brenne med img burn som jeg også har brukt lenge, så brenner den jo først også skal den vertifisere. Når den skal vertifisere går det noen minutter, så setter den i gang. Når den da kommer på fra 5 til 60 prosent så går det ikke lengre og jeg får opp feil. Det har stått feil på scsi eller hva det nå henter også at den ikke kan lese en fil.

 

Jeg har søkt etter feil på scsi og på atapi, men den finner ingen feil. Brenneren er en sony og har alderi blitt brukt før nå.

 

Har gått igjennom innstillingene på win avi å finner ikke noe rart og jeg har gått igjennom img burn i tilfelle det er dær, men finner ikke noe dær heller.

 

Kansje noen kan hjelpe meg til å finne ut hvor feilen er ?

 

Mvh poffy

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...