Gå til innhold

en liten fortelling


Anbefalte innlegg

Jeg fikk plutselig trangen til å skrive en fortelling. Jeg vil gjerne at dere som svarer er helt ærlige. Jeg har hatt 2'ere gjennom tre skoleår nå, så den er nok ikke så bra. håper jeg kan få tips om hva jeg burde gjøre om :)

 

 

Jeg sitter stivt i sofaen og hører på musikk. Nå er det ikke lenge til, tenker jeg for meg selv. Jeg som i går var nervøs som aldri før, tok det neste skrittet, og nå sitter jeg nervøs her. I mitt eget territorium, mitt hus, hvor jeg skal føle meg komfortabel. Hun kan komme når som helst, jenta jeg drømmer om, jenta med det lange, blonde krøllete håret, og himmelblå øyne som jeg kunne drømt meg bort i når som helst. Jeg kjenner det kribler i magen bare ved tanken av smilet hennes.

Det banker på døren. Jeg trekker pusten dypt, og prøver å manne meg opp. Jeg går sakte og usikkert ut av rommet mitt, og mot inngangsdøra. Jeg tar en titt i speilet vi har i gangen, og ser fort at jeg er veldig usikker. Jeg er visst ikke flink til dette. Jeg prøver å roe meg selv ned med at alt kommer nok til og bra så selge jeg er meg selv. Det banker på døren igjen. Jeg går sakte bort, og venter ett sekund før jeg åpner døren.

 

Der sto hun, like vakker som alltid. Eller, faktisk enda søtere enn da jeg spurte om hun ville bli med meg hjem og se på film i går, på skolen. Jeg presser frem et lite” hei”, og ber henne bli med inn. Rommet mitt er litt rotete. Søren, tenker jeg. Men nå er det jo sånn at de fleste 17-årige gutter har et rotete rom, så jeg får trøste meg med det.

Endret av mantex
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...