Gå til innhold

Billig bærbar pc uten fulltastatur og annet dill


Anbefalte innlegg

Hei

 

Tenker å kjøpe meg en ny bærbar pc. Den skal brukes til litt reising til hytta, digitaltv usb dongle,litt hd film er kjekt og generell sofasurfing. Trenger ikke fulltastatur og cd/dvd spiller og alt annet som bare er til pynt. Så lenge den kan starte fra usb så holder det lenge for meg. Vil helst holde meg til under 4000 men er usikker på mulighetene her. Har stasjonær pc til spill og jobb bærbar så den er som sagt kun til lett fornøyelse. Det hadde vært kjekt med stor HD. Tror ikke jeg vil ha en minipc heller.

 

Håper dere har noen gode forslag. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da har jeg bestilt en Acer Aspire TimelineX 3820T på Lefdal til 6000,- Det var det nærmeste jeg kunne finne.. Er litt usikker dog.. Dette er muligens litt overkill i forhold til det jeg har bruk for. Har sett litt på Dell sine sider og der har de en Inspiron 15 til 4300 som kanskje er litt mer i min gate.. Synes det er vanskelig å lette i denne jungelen jeg.. :( Ingen som har noen andre forslag å komme med?

Lenke til kommentar

Den er ikke dum den Timelinex maskinen. For 4000kr får du ikke mye bra. Jeg ville klart gjort det samme som deg, hevet budsjettet og kjøpt den du har bestillt. Lang batterilevetid og god nok til HD-filmer. Ikke er den så tung heller så er nok en god laptop å sitte med på sofaen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...