Gå til innhold

Trenger hjelp med photoshop


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg tror dette egentlig er ganske basic photoshop det jeg lurer på her, men jeg skjønner ikke noe av det. Ihvertfall så driver jeg å skal legge et bilde over et annet, og jeg har fått til det jeg skal med størrelse og fått endra alt jeg skal, bortsett fra et problem, jeg får en hvit firkant rundt bildet som ligger oppå det andre. Det bilde som ligger oppå har jeg fjerna bakgrunnen på bildet fordi det skal ikke være med, og det er da den bakgrunnen som er hvit. Er det noen som værsåsnill kan hjelpe meg med hvordan jeg skal gjøre det og om jeg evt. har gjort noe feil?

 

På forhånd, takk :)

 

-B

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-83883

Er ikke helt sikker på om jeg skjønner hva du har gjort, men prøver likevel. Det bildet du ønsker å legge øverst må kanskje beskjæres slik at den hvite rammen forsvinner. Dette kan du enten gjøre med crop tool før du kopierer bildet over det andre, eller du kan bruke en lagmaske for å fjerne rammen etter at bildet er lagt over.

 

Hvis du kan poste de to bildene det er snakk om, blir det litt lettere å se hva du er ute etter.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-83883

Du kan prøve med litt forskjellige blending modes på "angel of death" laget for å se om du får fram den effekten du er ute etter. Nå er ikke jeg så veldig kjent med PSE som du bruker, da jeg bruker CS4. Det enkleste er nok å søke opp noen tutorials på youtube. Noen tips til søkeord:

 

"photoshop layers"

"photoshop selections"

"photoshop blending modes"

"photoshop composite image"

osv..

 

Et veldig bra verktøy for å gjøre nøyaktige utklipp fra bilder med "vanskelige" motiver, er replace color funksjonen. Denne teknikken finnes det en del tutorials på, men jeg vet ikke om verktøyet er tilgjengelig i Elements.

 

Det er sikkert noen andre her som er mer dreven i denne delen av Photoshop enn jeg er, så du får satse på at de kommer til unnsetning og hjelper deg videre. :D

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...