Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Vista henger på oppstart, selv etter fabrikkgjenoppretting.


Anbefalte innlegg

Gjelder en Acer Aspire laptop med Vista. Underkant av to år gammel.

 

Under en restart startet den ikke opp igjen. Rett etter Acer-bildet som er det første som kommer opp forblir skjermen helt svart, maskinen jobber videre uten at noe skjer.

 

Hadde ikke gjort noe spesielt den siste dagen det skjedde, hadde innstallert iTunes og flyttet noe musikk fra to eksterne harddisker til en iPod.

 

Tenkte kanskje var et driver problem eller en feil på en systemfil så prøvde systemgjenoppretting. Startet i Safe Mode og prøvde gjenoppretting bakover i tid noen ganger, men den greide aldri å loade windows når den restartet. Alltid helt svart skjerm. Når restartet i safe mode etter en feilet gjenoppretting kom beskjeden suksessfull oppretting, men fikk samme problem hvis prøvde starte på nytt enda en gang.

 

Valgte til slutt å gjenopprette til fabrikkinnstillinger. Alt gikk greit under innstalleringen, inkludert et par restarter helt til windows startet for første gang og maskinen startet innstallering av Acer programmene. Etter den var ferdig og restartet greide den ikke starte windows igjen. En ny restart og prøvde "F8" og start windows med logg, den greide da å starte windows og innstallerte det den skulle. Men etter å ha oppdatert prøveversjonen av virusprogrammet og restarte hang den nok en gang. Og nå stopper den hele tiden igjen etter å ha vist Acer bildet.

 

Når jeg prøver få opp "safe mode" menyen rett etter restart har jeg ofte måtte brukt flere forsøk, og er ganske sikker på at ikke er pga jeg trykker feil tidspunkt e.l. Siden den er nå med fabrikkinnstillinger er det vel mest sannsynligvis ikke noe driver feil e.l? Hva av hardware kan det isåfall være?

 

Noen som har tips om hva problemet kan være? Og evt hvordan fikse det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...