Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan få venner?


Gjest Gutt 15

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du forteller meg at du sliter med å få deg venner, det er vel ikke første gangen du smiler og er grei mot dem rundt deg, så det var tydeligvis noe mer du var ute etter, da gav jeg deg noen råd som gikk litt utenom akkuratt det vanlige "smil og si hei" prinsippet..

Endret av oyvmar
Lenke til kommentar

Vis du gjir utstråling og viser at du faktisk er der fra første dag så skal det ikkje gå lang tid før du er inne i gjengen. Gå med greie klær og vis at du står for det du står for. Du er ikkje redd for og snakke og tar gjerne en småflørt med jentene. Ber gjerne en av guttene hjem der dere finner på mye morsomt sammen, som og spille pc, xbox, playstation eller noe. Inviter deg også gjerne hjem til noen i klassen og pass hele tiden på å være en del av gjengen.

 

Har bare skrivet oyvmar sine anbefalinger på ein annen måte fordi hans råd er faktisk slik du blir "kul" i ungdomsskulen i dag.

Lenke til kommentar

Trådstarter: Du har fått en masse gode forslag i den forrige tråden du lagde om det samme emnet, og du har fått gode forslag i denne tråden. Du tar imidlertid ingen av de til deg. Hvorfor vet jeg ikke, men det virker som du ikke vil.

 

Du er nødt til å anstrenge deg litt for å få venner (eller en kjæreste, som i en tredje tråd du har laget)... det finnes ingen hekseformel for å få venner og kjærester til å dale ned i fanget ditt uten at du gjør den minste innsats.

 

Inntil du forstår det, er det lite trolig at du vil få særlig mange venner. Dette er ikke sagt for å være slem eller negativ, men du er nødt til å forstå dette om du ønsker å oppnå det du ønsker.

 

Ettersom dette er den tredje tråden du lager, med samme problemstilling som de to andre (bortsett fra at en av de gjelder en jente) og fordi du rett og slett ikke vil ta til deg rådene, så stenger jeg den. Folk blir frustrerte av å bruke av sin fritid på å prøve å hjelpe deg, i innlegg etter innlegg, når alt de får tilbake er at de er negative, at du ikke synes de kommer med gode forslag, at du aldri tar til deg det de sier og lignende.

 

Skjerp deg, ta initiativ, snakk med mennesker, ikke trekk deg tilbake, virk oppriktig interessert i hva de sier... det er slik man får seg venner. Kanskje du ikke får det etter en dag, men etter en uke. Litt tid og litt innsats må man regne med å legge i det.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...