Gå til innhold

Ny bærbar Pc


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Thomit, jeg har faktisk aldri hatt GTX 260M, men 9800M GT. Dette døde for ikke så lenge siden, så jeg har "bare" GTS 160M nå. Jeg gikk med på dette for å få prisdifferansen som avslag i pris ved kjøp av ny laptop. Så skjermkortet er faktisk helt nytt fra februar!

 

Forskjellen mellom GTS 160M og 9800M GT er ikke stor, ikke mer enn 5%.

 

HD5650 har 80 flere stream processing units enn HD4650. Eller 20% (400vs320). Det betyr nok ikke 20% bedre ytelse, men sikkert rundt 10-15%, spekulasjon. Trur de er klokket noenlunde likt. HD5670 er "bare" et overklokket HD5650. DX11 burde ikke være grunnen man kjøper HD5650 da dette kortet er nok for svakt til å bruke disse effektene uten at du må stille ned på andre innstillinger.

Endret av EivindS_
Lenke til kommentar

Blir Asusen et godt valg da? Tror muligens det blir det om ingen andre har en mening. 17" blir greit, er bare at jeg kommer til å bruke den litt i skolesammenheng og at den da blir litt stor å dra på ;D Denne da? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=574422

Kan den kjøre Crysis på low settings?

Ingen andre forslag?

Foresten... Hva er den netverksfeilen på asusen vi snakket om??

Endret av Wazza95
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

 

Den har flotte specs som f.eks i5 prosessor og 6 Gb minne :) Men Skjermkortet er ikke det kraftigste i klassen. Skal du ha maskin med nVidia skjermkort burde du gå for Gtx-serien, for Gt er ikke bra for spill. Se på Asus n61 eller Asus x77, de har Hd 5730 grafikkort som burde kjøre de fleste spill greit :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...