Gå til innhold

Applikasjoner for Android med støtte for QVGA oppløsning


Anbefalte innlegg

Jeg startet denne tråden slik at de som har en telefon med Android opperativsytem kan finne nyttige programmer som støtter alle oppløsninger.

 

I denne forumtråden vil jeg at folk legger ut programmer som de anbefaler til andre android brukere. Ett kriterie for at det kan være med i denne tråden er at applikasjonen må støtte QVGA oppløsning (programmet må enten være testet eller oppgitt til å støtte QVGA oppløsning).

 

Android telefoner med QVGA oppløsning:

HTC Tattoo

 

om du er ute etter android applikasjoner og har høyere enn QVGA oppløsning så vil jeg råde deg å sjekke ut den orginale tråden for android programmer

 

Jeg vil gjerne at folk skriver om litt om applikasjonen (hva den gjør, om den er gratis...osv) slik det er gjort i den orginale tråden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan vel begynne med et program som jeg har hatt stor nytte av:

 

Where's my Android:

Program som gjør det lettere å finne telefonen om du mister den ofte. Du sender en melding til telefonen din som funker som et kodeord, når telefonen mottar denne meldingen så stiller telefonen volumet til på fullt og spiller ringetonen din i et forhåndsinnstillt intervall. Om du sender en ett annet forhåndsinnstillt kodeord til telefonen din så sakal du motta en melding hvor telefonen oppgir dens gps lokalisering til deg.

Vurdering: Genial om du roter vekk telefonen din mens den er på lydløs. Har ennå ikke fått gps lokaliseringen til å funke (står forsåvidt at den ikke funker med senere Android releases men er fortsatt i programmet). Verd å prøve!

Pris: Gratis

oppløsning: QVGA og opp.

URL: http://sites.google.com/site/alienmanfc6/wheresmyandroid

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...