Jump to content
Sign in to follow this  
Lillemeg87

Spørsmål om hodepine

Recommended Posts

Har i det siste hatt perioder der jeg ofte har vondt i hodet. Det kan bli bedre av å ligge. Er vondt, men ikke kjempevondt når jeg har hodet i ro, men blir mye vondere av å riste på hodet. Er som regel vondt i hele hodet og ikke noen bestemt plass.

 

Andre ganger har jeg en svak hodepine som kan vare fra noen sekunder til minutter. Den sitter i panna, enten på høyre eller vestre side. Aldri begge sidene samtidig, men oftest på høyre. Er ganske svak pulserende smerte.

 

Det jeg lurer på er hva disse hodepinene kan komme av og eventuelt hva jeg kan gjøre for å forhindre det? Er den første typen hodepine som er værst og kan vare i flere timer hvis jeg ikke tar smertestillende. Den andre er ikke så ille men hadde jo vært greit å bli kvitt den og :p

Share this post


Link to post
Guest Gjest

Det kan være mye forskjellig som forårsaker hodepine. Stress, bråk, muskelspenninger og dårlig luft er vel en av de mer vanlige.

 

Om du er stiv i nakke og skuldre så kan nok forklaringen ligge der. Jeg tror du bør tenke over hva som kan ha forårsaket dette siden problemet har dukket opp i det siste. Er det noe nytt du har begynt med f.eks?

 

Jeg sleit selv med kronisk hodepine i en årrekke, og hadde et ufattelig inntak av smertestillende til tider. Hadde jeg først fått hodepine forsvant den ikke uten smertestillende heller. Av og til kjentes det ut som hodet skulle eksplodere.

 

Men da jeg kutta røyken pga. at det hindra fremgangen i treninga mi forsvant også hodepinen. Så der lå forklaringen for min del i alle fall, så enkelt var det!

 

Hvor smerten stråler ut fra har mye å si, og kan forklare hvorfor. Jeg kjenner ikke til hva som hører til hva, så snakk med en lege å få litt råd! Men som sagt, om det er noe nytt du har begynt med i det siste eller lignende, kan det være lurt å kutte det ut i en liten periode for å se om det er det som skaper problemet.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...