Gå til innhold

Skjermkrt og prosessor til Battlefield: Bad Company 2


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg kjøpte nettop Bad Company 2, og merket med engang jeg ikke klarte å kjøre det skikkelig. Jeg har nå på medium grafikk og 1440x900 resolution og det hakker en del. På canyourunit.com så kommer ikke skjermkortet og prosessoren nesten på recommended engang. Jeg har nå nVidia GeForce 8800 GTS 512, vet ikke helt hva prosessoren heter men det er hvertfall Intel Core 2 CPU og 2.4 Hz.

 

Jeg prøver nå å finne ett nytt skjermkort og ny prosessor jeg kan kjøpe, som passer fint til gaming, og så jeg kan kjøre Bad Company 2 på high grafikk, ha høyere resolution uten å hakke så spillet kjører bra. Jeg vurdere å kjøpe :

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=518692

OG

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=577030

 

Jeg hørte noen si att om jeg har hatt nVidia før, så kan ikke jeg bruke skjermkortet og prosessoren som jeg linket ovenfor. Er dette sant?

 

Hadde våre fint å fått høre kommentarer om dette, og kanskje få forslag på en annen prosessor og skjermkort om det trengst. Jeg har ca 5000 kr å bruke maks

 

Takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal du bytte til AMD blir du også nødt til å bytte hovedkort. Intel CPU'en din bruker sannsynligvis sokkel 775, mens AMD CPU'en du har valgt bruker AM3. Enten må du kjøpe en CPU som passer til ditt hovedkort ellers må du oppgradere begge deler.

 

Ellers er både CPU og skjermkort et meget bra valg.

 

Hvor mange watt klarer PSU'en din å levere? Minnetype?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...