Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Maskinen vil ikke starte opp (HP Pavillion dv6086ea)


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har en HP Pavillion dv6086ea bærbar pc som i dag plutselig vil ikke starte opp.. Hadde den med på skolen dog uten lader, virket helt fint, batteriet gikk tomt og gikk i dvalemodus. Da jeg kom hjem igjen, koblet jeg laderen til og skrudde den på.

Men vent, den blir ikke skrudd på! Den lyser et par sek så skrur den seg av! (alt lyser (skjermen er svart) et par sekunder, mens så blir den skrudd av)

 

Den lyser på batteriikonet (at den lader), men vil ikke skrus på, hva skjer?

Tok vekk batteriet og hadde bare på laderen, pcen ville ikke skrus på heller, hjelp please ? :D

 

Hva skal jeg gjøre? Vente litt? Lader den bare? Ps. den var bare i dvalemodus, håper ikke det er noe inni som har blitt "dyttet" på :p

 

Ps. har hatt problemer med pcen før og blitt sendt til verksted (2) ganger innenfor garanti pga. dette med BIOS-oppdateringer. Er det slik igjen? Har ikke garanti lenger, men håper dere har noen svar, tusen takk på forhånd! :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ok, jeg prøvde, jeg tok ut strøm og batteri, og holdt inne "på"-knappen i rundt 15 sekunder, så koblet strømmen tilbake, men det funka ikke... Den startet litt, men ble skrudd av etter noen sekunder.

 

Ps. Kan legge til at LED-lysene lyser i et par sekunder og skrus av igjen. Noen ganger lyser "batteri" tegnet (lynet) og andre ganger ikke, noen ganger lyser den "stabelen av cder" og andre ganger ikke.

 

Ps. Virker ikke med AC adapter strømforsyning eller med batteri. Jeg har kjørt HP Troubleshooting, men i skrivende stund er jeg uten løsning og akkurat nå bare lader jeg batteriet ("lade" tegnet lyser).

 

Hjelp, hva kan være feilen og tror dere jeg må sende den til El-kjøp eller Telebutikken? :p

Endret av smiley_2008
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...