Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Gammel forelskelse henger igjen. What to do?


Gjest Guest_Frustrert_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_Frustrert_*

Jeg er gutt, 18 år og er plaget av en gammel forelskelse. For en del år siden ble jeg forelsket i en jente, og jeg var det i 4 år før jeg klarte å spørre henne om hun likte meg (traff henne skjeldent fordi vi bodde "langt" fra hverandre, og eide da ikke selvtillit til å ta et klart initiativ). Men jeg fikk nei. Etter det var kontaken mellom oss på et minimum i flere måneder, men jeg var fortsatt litt glad i henne. Senere ble jeg sammen med min nåværende kjæreste, og vi har vært sammen i over ett og et halvt år. Jeg elsker henne og har fått det mye bedre enn før jeg traff henne. Men jeg har fortsatt noen følelser for hun første! De henger igjen som spøkelser, som gjør at jeg blir sjalu og/eller misunnelig når hun (første jenten) gir eller får mye oppmerksomhet til/fra andre gutter. Dette er utrolig irriterende, da hun helt siden jeg likte henne har vært singel, og har likt flere andre gutter. Det skulle bare mangle at hun og får seg en kjæreste å dele livet med, men noen deler av hjernen min mener altså fortsatt at hun er "min jente". I tillegg er hun ganske pen og tiltrekkende, noe som ikke hjelper meg stort. På tross av dette vil jeg aldri være utro mot min kjæreste, det holder jeg meg for god til. Men jeg plages altså av denne tiltrekningen til hun første, mer fysisk enn følelsesmessig tiltrekning, men allikevell. Vi har vel middels kontakt over msn og treffes av og til som venner, både jeg og kjæresten kjenner henne.

 

Noen som har noen forslag/ideer om hva jeg kan gjør med disse følelsene som har hengt ved i halvannet år nå, om noen har opplevd noe lignende?

 

Til tider har jeg ikke noe i mot det, men det sier vel seg selv at det i lengden er plagsomt når jeg tyr til forumet for råd.

På forhånd, takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei

 

Selv om man er i et forhold, mener jeg de fleste kan bli litt betatt an en jente eller gutt. Jeg tror det samme gjelder for deg, du er rett og slett litt betatt av henne. Dette kan komme av svært mange årsaker. Man kan føle seg "uferdig" med jobben. Altså du ble ikke sammen med hun. Hun kan ha et spesielt utseende eller trekk som tiltrekker deg osv. Jeg kan ikke si hva du skal gjøre, men en ting historien alltid sparker oss gutta bak på, er at gresset ikke alltid er grønnere på den andre siden.

 

PS: Jeg kan bare komme på en ting som vil hjelpe på denne følelsen, dump hun du er sammen med og prøv deg på hun du er litt betatt av. Men det kan få litt uheldige konsekvenser, j.mf historie og grønn side som nevnt tidligere :)

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Frustrert_*

Takk for svar :)

 

Det du sier med at 'Man kan føle seg "uferdig" med jobben' passer faktisk ganske bra som en del av grunnen til at jeg føler det som jeg gjør. Har tenkt på det før og, og hun er liksom som det ene fjellet jeg gjerne ville bestige, men aldri nådde toppen av, for å si det slik. Det føles som om det er noe halvgjort som ligger og gnager i bakgrunnen av og til. Og det er et godt poeng det med "gresset er grønnere på den ande siden". En har det jo ofte med å se ting slik, men når man så kommer på den andre siden så er det ikke så flott allikevell. På en annen side, noen ganger er det det.

 

Å dumpe henne jeg nå er sammen med nå og prøve meg på hun første er lite aktuelt, da jeg er svært glad i kjæresten min og hun første neppe er interessert i meg selv om jeg var singel. Så den løsningen kan utelukkes, på godt og vondt.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Frustrert_*

Ja, hadde det vært så lett så hadde jo det vært ideelt. Men jeg vil jo ha henne som venn samtidig, fordi hun er et godt menneske og er en veldig god venn, selv om vi ikke har snakket/vært med hverandre så mye i det siste. Så samtidig som jeg vil at de gamle følelsene ikke skal være et prolem vil jeg ha henne som en venn. Det er skjeldent så enkelt som å gjøre noe uten at det får konsekvenser for noe annet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...