Gå til innhold

Hei! Kan du checke min språk! hehe: - )


3dgar

Anbefalte innlegg

Heyaa!! Har er en innvandrer.. som trenger liten hjelp i lekse..Fikk opgave, også gjort det, men jeg vet ikke riktig er gramatikk eller nei, hjelpe vå so snill og checke det! :}

Jeg er glad hvis bare lett å forstode......

 

Har er en oppgave: skrive en historie..

 

Vi hadde kjørt et godt stykke da vi plutselig fikk se en haiker i veikanten. Det var da en underlig person tenkte vi og stoppet opp for å slippe på den ekstra passasjeren. Og sammen kjørt vi på, plutselig begynte han å mumle om at noe rart, bil uventede fylt med røyk, og vi teleportert til en annen galakse og en merkelig grønn skapning spiste våre hoder!!!!

Plast hoder.... som lå i bil bagasjerommet ... emmHmmHmm.. vi bare kjørte til en ”utstillingsdukkes festivalen” til å representere utstillingsdukkes vår ... det er en hobby... jaa!

” Ååååå, hva fortelle til min sjefen nå, lovet jeg å returnere til ham hele duker i morgen, men nå, det alle er skitten, grønn og halv spist!” – tenktet jeg. ”Vi må gjøre noe”- fortalte jeg til min venn som sittet i bilen med meg. Og han prøvd å finne dialekt med denne grønne skapningen ”kjære alien”-sier han ”kan Du, va so snil ikke spise dukkes til oss, vi trenger det til utstilling! Og, og en tig til... teleportere oss tilbake til jorden!(roping) Alien ansvart :”bljr bljr bljjr bljrrrr..”. Jaa.. jeg se, det skal ikke hjeple-sier jeg.

Så, tenker vi med min venn, tenkter et minut, fem,.. men etter da vi ble lei av disse grønne skapningen, kanske lei snarere hans mumling. Vi gikk fra bilen og går til byen! (Å!! Peom!)

Hey du, vill høre min sang, som jeg lagt akkurat et minute før?-spørt jeg min venn.

Jaa, jaa selvfolgelig!- svart min venn.

Vi gikk fra bil...... – Jeg har ikke hatt tid til å fullføre min geniale sang! Fordi noen som løp rolig i nærheten av oss traff meg i magen og min venn i hode, og raskt sette oss på medisinske båren og tatt oss bort. Omtrent 10 minutter senere var jeg tilbake til bevissthet, og våknet min venn og. Vi lå urørlig en tid og ser på disse merkelige skapningene. -Det er to grønne monster, om vekst det vart meter og åtti centimeter... Da min venn hvisket til meg: kanske, jeg traff dem på hodet.. Svart jeg: Mhm.. bare prøvd det! (MUHAHA) Han allerede siktet og var klar til traffe dem, akkurat som spikret vi..

Det var så underlig har: konge, stort stort arena-som en colosseum, og mange monstre rundt.

Kongen plutselig begynte å snakke : Kjære gjester, kjære gjsetser, Du liker vår velkommen, kjære gjester? Han hadde en - Relativt intelligent ansikt. Men han had ganske itelekt, han snakket jo mange språk, og samtidlig! I at hjalp sine fire hodene. Så svart jeg : ”Eehh... jeg jeg.. mm... bare vond i magen.. men så bra” da han ikke ta hensyn til meg. ”mmm jaaa.... ”-Jeg fortsatte. Da jeg ble Kontaktet med hans femte hodet, vokste femte plutselig.: ” ” Og da jeg våknet opp fra det som er angitt i kolonnen, og hørt rop og banning fra min venn.

Vi har ikke lidd men etter at ulykken tenkte jeg å skrive denne historien. 

 

Mvh Din Edgar Y.

Endret av 3dgar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er jo ikke perfekt, men jeg jeg forsto alt du hadde skrevet og hva som skjedde. :)

Jeg vet ikke om du spør om vi kan rette på språket ditt slik at du kan forandre den, men jeg vil vel anbefale å levere oppgaven slik du selv skrev den. På den måten kan læreren se hva du trenger hjelp med. Hvis du leverer en perfekt oppgave, vil læreren få feil inntrykk

 

Hva er morsmålet ditt, forresten?

Lenke til kommentar
Det er jo ikke perfekt, men jeg jeg forsto alt du hadde skrevet og hva som skjedde. :)

Jeg vet ikke om du spør om vi kan rette på språket ditt slik at du kan forandre den, men jeg vil vel anbefale å levere oppgaven slik du selv skrev den. På den måten kan læreren se hva du trenger hjelp med. Hvis du leverer en perfekt oppgave, vil læreren få feil inntrykk

 

Er enig med det der. Språket var kanskje ikke helt på topp, men det var ikke så kommunikasjonsforstyrrende.

Men som skrevet ovenfor. Lever den som den er. Det er da du vet hva du sliter med og hva du skal jobbe mest med :)

 

Og bare som en bitte liten rettelse på navnet på innlegget ditt: Det heter mitt språk, og ikke min språk (Sorry meg. Vet jeg har en tendens til å være pirkete :p)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...