Gå til innhold

Trenger hjelp til kostholdsplan!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei

Skal nå begynne å trene fram mot sommerferien og trenger å holde meg på en fin kostholdsplan.

Har noen et eksempel av hva du bør ha i deg hvis du skal ha nok kalorier osv. Jeg veier 60kg

 

Og anbefaler dere at jeg kjøper meg en 3kg bøtte med proteiner og en med karbohydrater fra PF ?

 

Takk!

 

 

Spis mye kylling, egg og drikk mye melk :)

en 3kg's bøtte med proteiner hadde gjort seg, tror ikke du trenger å bestille karbohydrater, det er bare å hive i seg en banan eller to etter trening så har du nok av karbohydrat :)

Lenke til kommentar

Whey består av 100% myseprotein. Whey tech består av 80% myse og 20% kasein. Kasein tas opp over lengre tid. Myse tas opp på 1-2 timer, kasein tas opp på 5-7 timer ved en gitt mengde.

 

Hvis du vil ha karbohydrater så selger de det billig der. Kanskje kan du vurdere å kjøpe storhandel av gaineren istedet.

 

Hvis du først kjøper Vip Card Gold så får du 25% rabatt på alle pf produkter og kortet varer for alltid, det går aldri ut.

 

Da får du 24 kg gainer for 2098,- (8 bøtter)

Hvis du konsumerer disse bøttene på 31 dager kan du elte i deg nøyaktig 3003,8 Kcal hver dag hele måneden. Av disse kaloriene får du i deg nærmere 200 gram proteiner, i tillegg får du masse karb, fett og ca 22 gram kostfiber daglig.

 

Jeg vil anbefale karbohydrater ved siden av, eventuelt gainer ja. Jeg har prøvd begge deler, og så har jeg prøvd med kun proteinbøtter. Det aller beste er om du går for gainer. Når du konsumerer gainer gjennom dagene så går du med så mye overskudd, du har pump i armene, latsen og hele pakka. hele tiden pga den mengden energi du får, og du føler deg bra av det pga kostfiber og fettet. Smaker veldig godt også. Du legger også fort på deg og du vil merke fremgang fort i gymmet pga de store mengder kalorier du får fra maten og gainer.

 

...

 

EDIT: Hvis du kjøper whey tech så styr unna nøytral smak og vanilje smak. Smakene er ikke bare herslig, men de er så dårlige at du kommer til å vurdere å selge bøttene igjen. Banansmak er det nærmeste man kommer til hva angår "Drikkelig".

Endret av Databamse
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...