Gå til innhold

Roccat kone slutter og fungere


Anbefalte innlegg

Hei, har nå en Roccat Kone. problemet er at den ikke fungerer :S plugger den inn i en USB og den blit instalert automatisk somm den skal, så virker den i 2-3 min. Så plutselig slutter den å virke, detter likosm helt ut, vil ikke reagere mer. Bruker Windows 7. Har også oppdatert den til nyeste versjon.

 

Alle forslag er velkomne :)

Endret av maggno
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Instalerte nettop driveren og re startet dataen. Satte inn USB'en og det instalerte seg og fikk en liten beskjed om at driveren var instalert og alt var liksom ok, men musen skudde seg av nesten med en gang.prøvde på en annen maskin igår der virket den fint, var plugget in i mer en 10 min kanskje og var ikke noe problem. Skal få prøvd på en annen data igjen senere for å være sikker. Så jeg er redd for at det er noe med Windows 7 (ingen av de datane jeg har/skal prøve på har W 7). har tidligere måtte finne noen spesielle drivere for enkelt program skulle fungere på W 7.

Lenke til kommentar

De har FAQ's. tok den ut av usb'en og satte den inn igjen bare for å gjøre et til forsøk. først for musen i alle retninger, over hele skjermen (holdt på slik i kanskje 1min. Og når den stoppet kunne jeg bruke den. Så nå har jeg brukt den i noen minutter uten problem, håper den forsetter å holde seg slik. Så hva det var vet jeg ikke men den fungerer vertfall :D

 

Takk for alle tips :):)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...