Gå til innhold

to pcer, en ekstern hardisk og en ipod


samma_det

Anbefalte innlegg

Har en problemstilling når det gjelder musikk osv på pcen. Jeg har nemlig en stasjonær pc og en bærbar. til jul fikk jeg en ekstern harddisk og lurer på om det er mulig å legge itunes inn på den(med sangene fra den stasjonære) og så koble den til den bærbare og bruke samme itunes der? Kan jeg også da synkronisere ipoden med begge pcene?

 

Er det altså mulig å ha den eksterne hardisken som en base for musikken og itunes, men kunne bruke ipoden på begge pcene? Laste ned musikk fra begge pcene, legge det inn i samme itunesbibliotek så det er det samme hvilken pc jeg bruker når jeg skal overføre til ipoden(forutsatt at den eksterne hardisken er kobla til)?

 

Håper noen har svar:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er slik jeg gjorde det før det; to macer, iTunes-biblioteket på en ekstern og begge maskinene satt opp med samme konto. Det fungerte fjell før hvertfall. Nå bruker jeg bare Macbook Proen, så vet ikke om de har blitt vrangere eller ikke nå. Desutten kan du jo sjekke om Home Sharing-funksjonen kan brukes til noe fornuftig her. Bør vel stå noe om den på Apple.no eller noe.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...