Gå til innhold

Brød med mye protein


Anbefalte innlegg

Hei

 

Før kjøpte jeg Ingers Rugbrød eller Helsebrød som jeg synes er meget godt. Dette er ekstra grove brød. Men de inneholder lite protein.

Jeg har nå begynt å spise brød fra sunt & godt. Speltbrød fra sunt & godt inneholder 15,8g protein pr 100g og bare 206 kalorier. Er dette protein av høy kvalitet, og veldig bra å spise før og etter trening?

Jeg bruker å spise 5 skiver med egg etter trening.

Jeg har også blitt glad i Energi brød fra sunt & godt.

Det inneholder blant annet rosiner og eplejuice. Synes det smaker veldig godt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er dette protein av høy kvalitet, og veldig bra å spise før og etter trening?

 

Tviler på at proteinet i brødet er så bra kvalitet, hvis det dog ikke er tilsatt melk eller egg.

Korn produkter inneholder som oftest lite på metionin (essensiell aminoyne) , noe som egg inneholder massevis av. Ved å simpelhet spise egg på skivene så kan du gjøre at du får i deg kvalitet protein fra både brød og egg.

Endret av Pijus
Lenke til kommentar

Greit med protein fra brød, men ville heller satset på å få endel fra melkeproteinet. Det brukes bl.a havre i brød, så proteinet kommer derifra, og så tror jeg de tilsetter proteinkonsentrat (noe som ikke er topp kvalitet).

 

Endel melk er bra for da får man i seg, ikke bare myse men kasein protein. Alltid sørg for at måltidet inneholder masse melk, ost, kesam/cottage cheese.

 

Min anbefaling er å velge et moderat proteinrikt brød som ingers superrug. Ikke blakk deg ut på et dyrt lindbergs fullkornbrød e.l for proteinkildens skyld.

 

Hvis du ikke veier så mye så kan du veldig enkelt dekke ditt proteinbehov i kosten ved bruk av brød, melk og ost. Men hvis du er av den store typen så kan det lønne seg å kjøpe pulver.

 

Brød med rosiner høres ut som svindel. Rosiner er en enkel måte å få opp vekta på brødet, med lite i gjengjeld. Rosiner kan være bra til enkelte ting, men det er stort sett en blodsukkerterrorist og mye sukker. Få heller i deg stivelse fra poteter eller havregryn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...