Gå til innhold

Hotell i Praha?


Glenn

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg og samboeren min skal til sommeren til Praha. Vi reiser med Czech Airlines.

 

Men så kommer spørsmålet: Noen som har anbefalinger om et noenlunde bra hotell i Praha? Har tittet en del på hotels.com, og synes K&K Hotel Fenix så bra ut. Det har fått ganske bra omtale der også.

 

Vil helst holde meg til under tusingen pr natt, men alle anbefalinger mottas med takk. :)

 

Vi blir fire netter, 28 juni til 2 juli.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har bodd på Hotel City Inn som er like i nærheten av K&K. Men plasseringsmessig finner du neppe bedre hotel. Avstanden til sentrum er så kort at det å bruke penger på kollektivtransport/taxi blir unødvendig. Hotel City Inn var et greit alternativ for oss når vi var på praha på klassetur, ettersom det var ganske billig, og standarden var bra, men kan nok neppe konkurrere mot K&K.

Lenke til kommentar

Da mine foreldre, min samboer og jeg var i Praha i juni i år, bodde vi på Hotel Rott. Og ja, det var helt rått. ;) Det er et firestjernes hotell som ligger midt i hjertet av gamlebyen, rett ved siden av den astronomiske klokken og alle andre serverdigheter. Mer sentralt får man det ikke. Du finner mer informasjon om hotellet på deres egne sider her. Du finner det også f.eks på booking.com her. Det er en grunn til at hotellet får så gode gjesteanmeldelser. For to netter koster et dobbelrom € 135, en veldig hyggelig pris synes jeg med tanke på en vanvittig god beliggenhet og standard (meget god standard). ;)

Lenke til kommentar

Tusen takk for svar begge to!

 

Hotel Rott ser veldig fint ut! Ligger litt under prisen enn det K&K tilbyr, og det er jo et pluss at det ligger i gamlebyen. Mye fint å se på :)

 

Om noen har noen flere tips, så fyr løs.

 

Edit: Yvonne, testet du/dere internett på hotellet? Ser det var en som skrev at han ikke fikk det til å fungere. Ikke at det er så veldig viktig, men er greit å kunne blogge litt mens man er på ferie også!

Endret av Glenn
Lenke til kommentar

Har selv bodd på Ambassador Zlata Husa ved to anledninger (en med gutta og en med kjæresten), og kan anbefale dette. Finfin beliggenhet rett på Wencelasplassen, pene rom og bra frokost. Betalte ca 1400-1500,- natten for junior suite, og det var meget bra. Alle rommene har boblebadekar som gjør godt etter en lang dag med trasking (eller en lang kveld ute).

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Har bodd på to hotell der.

 

La fortuna luna: billig. 12km utenfor byen, møkkete, og sur betjening. kosta dog kun 200kr natta for 2 stk.

 

 

www.andante.cz : kostet 600kr pr natt for 2 stk, ligger ca 100m fra hovedgata i praha (muzeum) Rent og pent, trådløst nett, hyggelig betjening. Et helt ok hotell rett og slett.

Våre krav var et rent og trygt hotell, sentralt, billig og att vi kunne komme å gå når vi ville.

Dette hotellet var perfekt for det, og et fint hotell for å sove og ta seg en dusj.

Er forøvrig 3 stjernes.

 

Negativet med dette hotellet var att du måtte passere et par "cabarer" altså horehus med pågående innkastere. Vi var 2 gutter, og de var mer pågående med oss enn med par som gikk forbi :p men er bare å ignorere og gå forbi.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...