Gå til innhold

shure srh 840- Har jeg fått bra kvalitet i forhold til hva jeg har betalt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg vil si du har fått det beste lukkede hodetelefonsettet som du kan få for omtrent den summen penger kjøpt her i Norge.

 

Det klassiske førstevalget i den prisklassen for lukkede klokker er en variant av Beyerdynamics DT770. Disse har fått veldig god kritikk.

 

Jeg var selv på utkikk etter et par lukkede klokker til å ha på jobben. Etter å ha lest mye vurderte jeg sterkt Beyerdynamics DT770. Jeg dro til Stereofil for å få testet disse opp i mot Grado SR60, som er de klokkene jeg har nå (disse har en åpen konstruksjon). Der ble jeg tipset om at jeg også burde prøve Shure sine SRH840. Etter en del lytting og sammenligning mellom de tre hørte jeg at Beyer (32Ohm)og Shure var vesentlig mer oppløst enn Gradoene, og at Shure var hakket bedre enn Beyerne (men veldig stor forskjell hørte jeg ikke). Vedkommende betjening jeg snakket med (Lars) sa etterpå at hans favoritt i den klassen hadde lenge vært Beyerne, men at han nå likte Shure sine nye 840 bedre. Hadde med en kamerat noen dager senere som også testet Beyerne opp i mot Shure, og han mente at Shure var vesentlig bedre.

 

Jeg er ikke sikker på hvor innspilte hodetelefonene jeg fikk teste var. Testet de med min Cowon D2 med metal (Barricades), Kari Bremnes og noe world-greier (Idan Raichel). Hadde en liten portabel forsterker i mellom.

 

Jeg landa på Shure SRH840 og kjøpte de. Ikke fått hørt mer på de, da de skal være julegave fra kona...

Lenke til kommentar

takk for svaret. Jeg har nesten ingen erfaring med hodetelefoner og hadde behov for å bekrefte mitt første inntrykk at det er veldig behagelig å høre på lyden på shure srh 840.

 

Kona mi orker ikke å høre på musiken som lytter til og hun er heller ikke begeistret for den som jeg spiler, da får jeg bruke "shure" minst i noen timer daglig i fremtiden.

 

Ha en god jul, alle sammen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...