Gå til innhold

Problem i Windows 2000


Anbefalte innlegg

Hei

 

Har litt problem med Windows 2000. Skiftet harddisk på maskinen for ikke så lenge siden og fikk heldigvis reddet meg meg mesteparten fra forrige harddisk, men etter skiftingen har maskinen gradvis blitt rar. I Notepad fungerer den ikke når jeg skal slette ord, ordene blir stående og når jeg skal fortsette å skrive, skriver den over de ordene som sto der før. Jeg kan ta ned og opp programmet for da går det vekk, men det er slitsomt å gjøre det hver gang man gjør feil i lengden. Også i programmet Family Tree Maker er det helt rart, maskinen markerer bakgrunnen med blått slik at man nesten ikke kan se hva som står der, fontene er også blitt større og også her er det samme problem som i Notepad. Dette programmet fungerte helt normalt før jeg skiftet harddisk. I det siste har også Office kommet ut av kontroll, driver å får meldinger annet hvert ord om at jeg ikke har installert maler på programmet og om jeg vil gjøre det. Så jeg installerte greien på nytt, men etter en tid kom det samme spørsmålet igjen. Hva er det som feiler denne maskinen?? Det lurer jeg på...

 

:shrug:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har et antivirus program, men den varsler ikke om noe virus.

Maskinen har jo vært sånn helt siden vi fikk den fra reperasjon, så det kan kanskje være at viruset har vært med helt siden vi skiftet hovedkort? (ikke harddisk som jeg skrev i et tidligere innlegg, sorry)

Jeg får ta å levere den inn IGJEN....*sukk*

Lenke til kommentar

Hvis du har fått et nytt hovedkort og ikke har instalert windows på nytt, så kan dette være hovedgrunnen. Under installasjon av windows vil installeringen tilpasse windows slik at den virker best med din hardwarekonfigurasjon. Ved bytte av hovedkort vil denne konfigurasjonen bli annerledes og merkelige feil kan oppstå. Som oftest vil windows virke etter et hovedkortbytte, men gamle drivere og innstillinger vil ligge igjen og lage trøbbel. Formater harddisken din og instaler windows på nytt :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...