Gå til innhold

Anmeldelse: Forza Motorsport III (X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er det ikke litt rart at du skriver at karrieremodusen er det dårligste, og er uten mål og mening, utenom fetere lommebok og flere biler. But wait, var ikke det samme saken som med Gran Turismo til psp? Og hvor den delen av spillet ble slaktet. Likevel klarer Forza 3 å få 10/10. Da BØR alt det andre være perfekt.

 

Regner med du sikter til meg her. Jeg har dessverre ikke prøvd GT til PSP, så hvordan de to stiller opp mot hverandre vet jeg ikke. Forøvrig var det ikke jeg, men Tryggve Sollid som sto for den anmeldelsen :)

 

Hva karrieremodusen angår, siterer jeg anmeldelsen:

 

"Selv om det riktignok er spillets svakeste punkt, er karrieremodusen langt fra dårlig"

samt

"Spillet byr dog ikke på så veldig mye motivasjon for å fortsette kjøringen, annet enn ei feitere lommebok som tillater nye biler. Det, kombinert med opplåsing av nye baner er for undertegnede mer enn nok motivasjon for å fortsette."

 

Ergo vil jeg fram til som det som det også står i anmeldelsen: For meg, er karrieremodusen mer enn god nok. Jeg tar dog høyde for at enkelte kanskje finner den noe tynn, men ettersom Forza så tydelig, i mine øyner, sikter seg inn på de ekte bilnerdene tror jeg for de det holder i massevis.

 

Håper det var en grei forklaring :)

 

Helt grei forklaring, men da syns jeg at en som virkelig liker sjangeren bør gjøre begge anmeldelsene. Eller ihvertfall samme person slik at det blir samme syn. Spesielt siden dette er to "rivaliserende" spill (Dog det ene er på håndholdt). Men får bare håpe at du som er så bilinteressert tar deg av GT5 anmeldelsen og :)

Lenke til kommentar

Veldig bra anmeldelse og det blir nesten som det er jeg som har anmeldt spillet. Jeg ville også gitt det en 10 for spillet er så langt den beste i serien. Karrieremodusen kunne dog vært lagt opp litt annerledes men med 220 events så er dette noe man bruker lang tid på å pløye igjennom. Ulikt fra Forza 2 så har Forza 3 cockpit view på alle bilene i spillet og alle biler blir ikke bare grafisk skade hvis man kræsjer men også skadelidende (dette er forøvrig en funksjon man kan skru av eller på ettesom hvor stor grad av simulation man ønsker).

Lenke til kommentar

Å gi dette spillet karakteren 10 synes jeg er rart. Det er utrolig gjentagende og man kjører ofte de samme banene om igjen og om igjen, muligens med små variasjoner. Når man kommer et stykke på vei, kjører man ofte baner med 10-16 laps. Dette er for mye etter min smak og man kan fort sitte en halvtime med en enkelt bane. Da blir det fort kjedelig, spesielt når man ligger en runde foran konkurrentene.

Jeg savner også mer variasjon generelt.

Grafikken kan sammenlignes med pgr 4, noe som er skuffende siden pgr4 har vært ute en god stund.

Når det er sagt er det et utrolig morsomt multiplayer spill, men ingen 10'er i mine øyne.

Lenke til kommentar
Det er utrolig gjentagende og man kjører ofte de samme banene om igjen og om igjen, muligens med små variasjoner. Når man kommer et stykke på vei, kjører man ofte baner med 10-16 laps. Dette er for mye etter min smak og man kan fort sitte en halvtime med en enkelt bane.

Eller sagt på en annen måte: et kjørespill.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...